Een kindvriendelijke vakatie in Duitsland!| Wandernan

Kindvriendelijke vakantie in Duitsland

Ben je op zoek naar een toff en kindvriendelijke vakantie in Duitsland? Dan heb ik een paar tips voor je!

Een kindvriendelijke camping

Op camping Altschmiede in Bollendorf kunnen kinderen heerlijk spelen. Bijvoorbeeld in de naastgelegen rivier of in het zwembad.

Neef Lars schreef hierover: Het grootste gedeelte van de dag lagen we in het water. Lekker van de glijbanen af gaan waren of van de beek afdrijven. In het zwembad heb je 3 glijbanen en 2 baden. Waarvan een van de baden voor de helft verhoogt is voor kleine kinderen.

Wij stonden op de camping met een caravan en een tent. Wij hadden een mooie plek aan de beek. Daardoor konden we makkelijk in de beek spelen en hadden we een mooi uitzicht. we stonden het grootste gedeelte van de dag in de zon. En wanneer het te heet werd konden we in de beek of in het zwembad afkoelen.

Naar de Eifel met kinderen

Wij hebben de Eifel met kinderen bezocht. We hebben er onder andere interactief museum Terra Vulcanica bekeken. Voor een accommodatie verwijs ik je door naar deze blogpost: accommodatie Eifel.

Pretparken

Duitsland is een land vol pretparken, met als absolute topper Europa-Park in het Zwarte Woud (ter hoogte van Straatsburg). Over dit pretpark schreef ik al veel meer:

Steden in Duitsland

Wil je met kids een stad bezoeken? Wij gingen je voor. Bijvoorbeeld in Karlsruhe. Daar sliepen wij in een prinsessenhotel en gingen we naar de Zoo. In dit cityreport lees je over de andere bezienswaardigheden van deze mooie en compacte stad.

Er zijn 2 reactie's

  1. Hey Lars! Heel goed gedaan hoor! Ik zou een volgende keer best nog meer foto’s willen zien. Ook van jou 😉 Maakt het nog wat persoonlijker en leuker om te lezen. Vind ik dan hè? En ja, smaken verschillen. Heb je nu de smaak te pakken? Of liever websites verbeteren? Want ook dat is heel, heel goed gelukt. Waarvoor nogmaals dank! Succes met school!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *