Dublin met kinderen - Wandernan

Dublin met kinderen

Wil je naar Dublin met kinderen? Ik geef je de beste tips voor een geweldig verblijf.

10 x doen in Dublin met kinderen

  • TIENERTIP: ga lekker fietsen in Dublin! Doe bijvoorbeeld de U2 tour. Kinderfietsen pas vanaf 12 jaar beschikbaar (geen kinderzitjes)
  • ga zwemmen in zwembad Aquazone. Dit zwembad heeft het allemaal, een piratenschip, glijbanen, een lazy river. Er is een familieticket (2 volwassenen, 2 kinderen te krijgen voor EUR 50,-). Meer info: Aquazone.
  • Brown Thomas is een prachtig chique warenhuis waar elke modebewuste tiener zijn of haar hart kan ophalen
  • boxty is een typisch gerecht wat je zeker moet proberen. Ga naar het Boxty house in de wijk Temple Bar (20-21, Temple Bar)
  • TIENERTIP: doe de spooktour. Lekker griezelen in het donker met een vleugje Ierse humor.
  • in mijn zoektocht naar fijne restaurants vond ik deze blogpost, Citymum in Dublin heeft er verstand van… We willen je niet beperken tot een paar tips. Lees deze post met fingerlickin‘ goede foto’s voor de beste, leukste plekjes voor jou en je kroost.
  • in Phoenix park kunnen kids even lekker spelen. Neem een picknick mee, huur een fiets of ga even langs de zoo. In dit park is ook een kleine speeltuin. Ben je op zoek naar een wat grotere, check dan Grangegorman (7, Grangegorman Lower).
  • leer in Dublinia alles over het Viking-verleden van en middeleeuws Dublin. Ben jij klaar voor een reis door de tijd in een interactief museum?

Overnachten in Dublin met kinderen

Een gezellige, kleinschalige B&B 
Dit fijne hotel ligt iets buiten het centrum en heeft daardoor een gunstige kamerprijs.
Wat te denken van een stadshotel van de RIU-keten?
Het luxe, 5 sterren Fitzwilliam is een echte aanrader!

Vervoer in Dublin

Met deze Dublin pas heb je gratis toegang tot veel attracties waaronder de zoo en Dublinia. Daarbij mag je ook 24 uur gebruik maken van de hop on hop off bus.

Alvast inlezen? De Time to Momo Dublin is een aanrader. Ingedeeld per wijk, met leuke stadswandelingen en geweldige eetadresjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *