Reisblogger Nanda - Wandernan
roadtrip op Sardinie

Hallo lezer! Welcome to the family! Allereerst wil ik even zeggen dat ik het leuk vind dat je zo nieuwsgierig naar ons bent. Ik stel mijn gezin graag aan je voor…

Nanda (1977) aka Wandernan

Mama van Noor en Pippa. Ik ben ondernemer, mijn core business is WanderWeb. WanderWeb helpt MKB en particulieren met hun online media.

Daarnaast run ik reisblog Wandernan met ontzettend veel plezier en zorg ik voornamelijk zelf voor mijn kinderen. Ik heb een toeristische opleiding gedaan en daarna zestien jaar in de reiswereld gewerkt, als reisadviseur, manager en coach. In die hoedanigheid heb ik ook veel van de wereld gezien én ik heb veel geleerd over bestemmingen waar ik zelf nog niet geweest ben.

Ik hou van schrijven, het leven van een reisblogger is voor mij echt een droom! Ik ben een ‘blij ei’, ik zie overal het mooie in en geniet met volle teugen van het plaatselijke leven.

De drive om te bloggen is er eentje die ik van mezelf niet kende. Ik hou enorm van schrijven en archiveren. Van informeren en kennis delen. Bij het schrijven van mijn blogs denk ik weer even terug aan die mooie reismomenten, droom ik bij het bewerken van mijn foto’s weer even terug. Om achteraf reacties te horen van mensen die ergens op mijn aanraden zijn geweest, daar word ik helemaal blij van.

Ik hou van comfortabel reizen. Een luxe hotel of gezellige B&B en lekker met een (huur)auto toeren. Ter plaatse hou ik van authentieke reiservaringen. Maar ik vind ook het heerlijk om gewoon een beetje te lummelen op een terrasje, een lekkere wandeling te maken of wat in het wilde weg te fietsen. Een land te proeven en ergens te gaan zitten waar de lokale bevolking ook neerstrijkt.

Mijn reizen leg ik graag van tevoren vast, ik vind de voorpret heerlijk en kan uren surfen om het perfecte hotel, een leuk restaurant of een mooie activiteit te vinden.
Naast onze gezinsvakanties probeer ik ook een paar keer per jaar weg te gaan zonder de kinderen. Met mijn moeder, bevriende bloggers of vriendinnen.

Ik ben dol op citytrips, natuur, wildlife, Zuid-Afrika, Ierland, Canada en Griekenland. 

Favo steden: New York, Vancouver, Londen, Parijs en Amsterdam.

Mijn landenteller staat op 37, ik reis tegenwoordig graag naar de nordics. IJsland was echt een prachtige ervaring!
Hoog op mijn wishlist: Botswana en Mozambique.

Noor (2010)

Is een enorm nieuwsgierige tiener. Als er een zwembad op vakantie is, is ze tevreden. Ze is dol op andere kinderen. Ze wil altijd, altijd weten waarom dit of dat zo is, en is gek op verhaaltjes over geschiedenis. Je kunt haar in een museum neerzetten, ze stelt slimme vragen en is oprecht geïnteresseerd. Daarnaast is ze graag actief op vakantie. Op een MTB of op de rug van een paard door Canada, klimparken en een rondje midgetgolfbaan zijn bij Noor altijd goed!<

Noor doet aan dansen en paardrijden, ze mag graag zoveel mogelijk vriendinnen sparen. Een echte sociale vlinder.

Noor is graag actief en de bergwandelingen in Oostenrijk waren voor haar dan ook een eitje. Vorig jaar genoten we van onze relax-vakantie in een all inclusive resort op Lanzarote en onze moeder-dochtertrip naar Stockholm. Dit jaar kijkt ze uit naar een luiervakantie op Gran Canaria en de rust opzoeken in Zweden. 

Haar landenteller staat op 16.

Pippa (2013)

Pippa is onze huismarmot. Ze houdt zo enorm van slapen! En ze is dol op eten en kan daar enorm van genieten. Ze wil graag  klimmen en klauteren en speelt graag met haar grote zus.

De afgelopen jaren heeft ze enorm genoten van onze trip naar Sardinië, op het springkussen van ’t Wildryck,wat een fijn Hemelvaartsweekend hadden we daar! In Canada weet ze vooral nog van onze heerlijke ontbijtjes bij ‘de Tim’s’ (Tim Horton’s), het kasteel in Ottawa (Fairmont Chateau Laurier) en de laatste shopping spree in Toronto bij de Toys ‘r Us. Het jaar erop speelde ze eindeloos in het zwembad van Mooi Zutendaal en had ze heel veel lol in C-Mine bij het zoeken naar de krekel. Dit jaar liep ze lachend door de bergen van Oostenrijk. ‘Ik vind wandelen niet leuk, maar hier is het veel toffer’ en speelde ze in elke speeltuin op de Alpenstrasse, wat ze dan weer nauwkeurig bijhield op de kaart.

En natuurlijk… is ze tegenwoordig, ook voor de 4e keer in Europa-Park, onze nieuwste junkie in de rollercoasters. Lachend in de Can Can Coaster en de Atlantica Splash (80km per uur…).

Dit jaar speelde ze eindeloos bij Landal Esonstad en kijkt ze uit naar zeemeermin spelen in het zwembad op Lanzarote.

Pippa is een levensgenieter, goedzak en blijmaker.
Haar landenteller staat op 13.

Martijn (1978)

Martijn van de Coevering

Sinds augustus 2022 reist Martijn ook met mij (en ons) mee. Deze lieverd, man van de cijfers houdt van wandelen, avontuur, rust en hangen op het terras. Hij is dol op Scandinavische avonturen en uitgebreid tafelen. Houdt van een goed glas wijn op zijn tijd.

Onze reizen samen: Keulen | Kopenhagen | Normandië | Maastricht.

Hij reist mee naar Stockholm dit jaar en samen gaan we in november naar IJsland. 

Zijn landenteller staat op 14.

Wilt u de mogelijkheden bespreken om ons in te zetten voor uw business, of eerst een media kit bekijken? Stuur direct een mail.