Hallo lezer! Welcome to the family! Allereerst wil ik even zeggen dat ik het leuk vind dat je zo nieuwsgierig naar ons bent. Ik stel mijn gezin graag aan je voor…

Nanda (1977) aka Wandernan

Mama van Noor en Pippa. Ik ben ondernemer, mijn core business is WanderWeb. WanderWeb helpt MKB en particulieren met hun online media. Daarnaast run ik reisblog Wandernan met ontzettend veel plezier en zorg ik voornamelijk zelf voor mijn kinderen.
Ik heb een toeristische opleiding gedaan en daarna zestien jaar in de reiswereld gewerkt, als reisadviseur, manager en coach. In die hoedanigheid heb ik ook veel van de wereld gezien én ik heb veel geleerd over bestemmingen waar ik zelf nog niet geweest ben. Ik hou van schrijven, het leven van een reisblogger is voor mij echt een droom! Ik ben een ‘blij ei’, ik zie overal het mooie in en geniet met volle teugen van het plaatselijke leven.

De drive om te bloggen is er eentje die ik van mezelf niet kende. Ik hou enorm van schrijven en archiveren. Van informeren en kennis delen. Bij het schrijven van mijn blogs denk ik weer even terug aan die mooie reismomenten, droom ik bij het bewerken van mijn foto’s weer even terug. Om achteraf reacties te horen van mensen die ergens op mijn aanraden zijn geweest, daar word ik helemaal blij van.

Ik hou van comfortabel reizen. Een luxe hotel of gezellige B&B en lekker met een (huur)auto toeren. Ter plaatse hou ik van authentieke reiservaringen. Maar ik vind ook het heerlijk om gewoon een beetje te lummelen op een terrasje, een lekkere wandeling te maken of wat in het wilde weg te fietsen. Een land te proeven en ergens te gaan zitten waar de lokale bevolking ook neerstrijkt.

Mijn reizen leg ik graag van tevoren vast, ik vind het prettig om voorpret te maken en kan uren surfen om het perfecte hotel, een leuk restaurant of een mooie activiteit te vinden.
Naast onze gezinsvakanties probeer ik ook een paar keer per jaar weg te gaan zonder de kinderen. Met P, mijn moeder, bevriende bloggers of met vriendinnen.

Ik ben dol op citytrips, natuur, wildlife, Zuid-Afrika, Ierland, Canada en Griekenland. Favo steden: New York, Vancouver, Londen, Parijs en Amsterdam.

Mijn landenteller staat op 33.
Hoog op mijn wishlist: Botswana, Mozambique, Noorwegen en Zweden.

Noor (2010)


Is een enorm nieuwsgierig kind. Als er een zwembad op vakantie is, is ze tevreden. Ze is ook dol op minidisco’s, glijbanen en andere kinderen. Je kunt haar rustig in een knutselclub achterlaten. Ze wil altijd, altijd weten waarom dit of dat zo is, en is gek op verhaaltjes over geschiedenis. Je kunt haar met een gerust hart in een museum neerzetten, ze stelt slimme vragen en is oprecht geïnteresseerd.

Noor doet aan modern ballet, ze mag graag zoveel mogelijk vriendinnnen sparen. Een echte sociale vlinder. Verder vermaakt ze zich uitstekend op onze zolder, wat een soort onplofte Playmobil fabriek lijkt. Afgelopen jaar heeft ze veel pret gehad voor de derde keer in Europa-Park. We kunnen ‘de Arthur’ wel 10x achter elkaar doen zonder ons te vervelen. Samen waren we in Antwerpen, waar we een nieuwe speurtocht hebben getest. Onze vakantie op Sardinië was een droom voor de dames. Zwemmen, zwemmen, zwemmen. Op vier verschillende locaties. Daarna zijn we nog een weekje met zijn drietjes weg geweest. 

Haar landenteller staat op 14.

Pippa (2013)

 

Pippa is onze huismarmot. Ze houdt zo enorm van slapen! En ze is dol op eten en kan daar enorm van genieten. Ze wil graag  klimmen en klauteren en speelt graag met haar grote zus.
Het afgelopen jaar heeft ze enorm genoten van onze trip naar Sardinië, op het springkussen van ‘t Wildryck, wat een fijn Hemelvaartsweekend hadden we daar! 

Pippa is een levensgenieter, goedzak en blijmaker.
Haar landenteller staat op 12.

Wilt u de mogelijkheden bespreken om ons in te zetten voor uw business?