Reisblogger Nanda

Hallo lezer! Welcome to the family! Allereerst wil ik even zeggen dat ik het leuk vind dat je zo nieuwsgierig naar ons bent. Ik stel mijn gezin graag aan je voor…

Nanda (1977) aka Wandernan
ww119 - 26

Mama van Noor en Pippa, vrouw van hubby (die eigenlijk geen hubby is). Ik werk vanuit huis aan mijn reisblog en zorg voor de kinderen. Daarnaast ben ik tekstschrijver en maak ik websites (Wanderweb). Ik verzorg fotografie en content, maak samen met ondernemers marketingplannen en verzorg hier en daar het drukwerk. Kortom, ik kan alle zorg uit handen nemen waar een (startende) ondernemer niet op zit te wachten.
Ik heb een toeristische opleiding gedaan en daarna zestien jaar in de reiswereld gewerkt, als reisadviseur, manager en coach. In die hoedanigheid heb ik ook veel van de wereld gezien én ik heb veel geleerd over bestemmingen waar ik zelf nog niet geweest ben. Ik hou van schrijven, het leven van een reisblogger is voor mij echt een droom! Ik ben een ‘blij ei’, ik zie overal het mooie in en geniet met volle teugen van het plaatselijke leven.

Ik hou van comfortabel reizen. Een luxe hotel of gezellige B&B en lekker met een (huur)auto toeren. Ter plaatse hou ik van authentieke reiservaringen. Maar ik vind ook het heerlijk om gewoon een beetje  te lummelen op een terrasje, een lekkere wandeling te maken of wat in het wilde weg te fietsen. Een land te proeven en ergens te gaan zitten waar de lokale bevolking ook neerstrijkt.
Mijn reizen leg ik graag van tevoren vast, ik vind het heerlijk om voorpret te maken en kan uren surfen om het perfecte hotel, een leuk restaurant of een mooie activiteit te vinden.
Naast onze gezinsvakanties probeer ik ook een paar keer per jaar weg te gaan zonder de kinderen. Met hubby, mijn moeder of met vriendinnen.

Ik ben dol op citytrips, natuur, wildlife, Zuid-Afrika, Ierland, Canada en Griekenland. Favo steden: New York, Vancouver, Londen, Parijs en Amsterdam.

Mijn landenteller staat op 33.
Hoog op mijn wishlist: Canada, Botswana, Mozambique, Noorwegen en Zweden.

Hubby (1974)
Is een tikje cyberschuw. Hij houdt heel erg van zijn werk, en ik geloof dat het wederzijds is. Op reis zijn betekent voor hem; vrijheid en niets hoeven doen. Hij is dol op variatie en nieuwe dingen ontdekken. Favoriete landen: Griekenland, Zuid-Afrika. En steden: Gent, Antwerpen, Dubai en New York.
Wishlist: Canada en Alaska, Noorwegen en Australië.

Noor (2010)

Noor bij het Mondriaanhuis. We zijn daar niet naar binnen gegaan.

Is een zeer nieuwsgierig kind. Als er een zwembad op vakantie is, is ze tevreden. Ze is ook dol op minidisco’s, glijbanen en andere kinderen. Je kunt haar rustig in een knutselclub achterlaten. Ze wil altijd, altijd weten waarom dit of dat zo is, en is gek op verhaaltjes over geschiedenis.
Minder dol is ze op oude omaatjes (maar zij wel op haar). Wordt tijdens de vakantie vaak ongevraagd gefotografeerd.
Noor doet fanatiek aan ballet en slaapt met een kaart van Coppelia naast haar hoofd. Ze speelt graag ‘op vakantie gaan’, ze pakt dan gerust haar speelgoedkast in en op een andere plaats in de kamer weer uit en ze is dol op verkleden en winkeltje spelen. Afgelopen jaar heeft ze zicht te pletter genoten in Martinhal Cascais, op de Betere BoerenBed Landhoeve, bij Bollo en ze is sinds onze moeder-dochtertrip naar Amersfoort ook erg van het citytrippen. Ze is fan van AirBnb, want daar is altijd veel speelgoed van de bewoners te ontdekken. Ze zou er heel wat voor over hebben om nog één keertje in Arthur en de Minimoys te mogen in Europa-Park.
Haar landenteller staat op elf.
Wishlist: Disneyland, Europa-Park, terug naar Amersfoort en zwemmen, zwemmen, zwemmen.

Pippa (2013)

We doen een fotosessie in de knuffelhoek

Pippa kan overal slapen. Handig, als we op reis zijn! Ze is dol op eten, probeert alles en kan daar enorm van genieten. Ze wil graag  klimmen en klauteren en speelt graag met haar grote zus. Op de schommel wil ze altijd hoger.
Het afgelopen jaar heeft ze enorm genoten van het spelen met haar Belgische vriendjes en vriendinnetjes op het strand van Blankenberge, reed ze met een Range Rover over de boulevard van Figueira, zag ze Minnie in Disneyland en vond ze het érg gezellig met opa en oma op Landal Miggelenberg toen ze 45 jaar getrouwd waren. Pippa is een levensgenieter.
Haar landenteller staat op negen
Op haar wishlist: Bollo opzoeken, chocoladeijsjes eten, maakt niet echt uit waar en zwemmen.

Wil je de mogelijkheden bespreken om ons in te zetten voor uw business, dat kan, mail WANDERNAN.