Hallo lezer! Welcome to the family! Allereerst wil ik even zeggen dat ik het leuk vind dat je zo nieuwsgierig naar ons bent. Ik stel mijn gezin graag aan je voor…

Nanda (1977) aka Wandernan
ww119 - 26

Mama van Noor en Pippa, vrouw van P. Ik ben ondernemer, mijn core business is WanderWeb. WanderWeb helpt MKB en particulieren met hun online media. Daarnaast run ik reisblog Wandernan met ontzettend veel plezier en zorg ik voornamelijk zelf voor mijn kinderen.
Ik heb een toeristische opleiding gedaan en daarna zestien jaar in de reiswereld gewerkt, als reisadviseur, manager en coach. In die hoedanigheid heb ik ook veel van de wereld gezien én ik heb veel geleerd over bestemmingen waar ik zelf nog niet geweest ben. Ik hou van schrijven, het leven van een reisblogger is voor mij echt een droom! Ik ben een ‘blij ei’, ik zie overal het mooie in en geniet met volle teugen van het plaatselijke leven.

De drive om te bloggen is er eentje die ik van mezelf niet kende. Ik hou enorm van schrijven en archiveren. Van informeren en kennis delen. Bij het schrijven van mijn blogs denk ik weer even terug aan die mooie reismomenten, droom ik bij het bewerken van mijn foto’s weer even terug. Om achteraf reacties te horen van mensen die ergens op mijn aanraden zijn geweest, daar word ik helemaal blij van.

Ik hou van comfortabel reizen. Een luxe hotel of gezellige B&B en lekker met een (huur)auto toeren. Ter plaatse hou ik van authentieke reiservaringen. Maar ik vind ook het heerlijk om gewoon een beetje te lummelen op een terrasje, een lekkere wandeling te maken of wat in het wilde weg te fietsen. Een land te proeven en ergens te gaan zitten waar de lokale bevolking ook neerstrijkt.

Mijn reizen leg ik graag van tevoren vast, ik vind het prettig om voorpret te maken en kan uren surfen om het perfecte hotel, een leuk restaurant of een mooie activiteit te vinden.
Naast onze gezinsvakanties probeer ik ook een paar keer per jaar weg te gaan zonder de kinderen. Met P, mijn moeder, bevriende bloggers of met vriendinnen.

Ik ben dol op citytrips, natuur, wildlife, Zuid-Afrika, Ierland, Canada en Griekenland. Favo steden: New York , Vancouver, Londen , Parijs en Amsterdam .

Mijn landenteller staat op 33.
Hoog op mijn wishlist: Canada, Botswana, Mozambique, Noorwegen en Zweden.

P (1974)
Is een tikje cyberschuw. Hij houdt heel erg van zijn werk, en ik geloof dat het wederzijds is. Op reis zijn betekent voor hem; vrijheid en niets hoeven doen. Hij is dol op variatie en nieuwe dingen ontdekken. Favoriete landen: Griekenland, Zuid-Afrika. En steden: Gent, Antwerpen, Dubai en New York.
Wishlist: Canada en Alaska, Noorwegen en Australië.

Noor (2010)


Is een enorm nieuwsgierig kind. Als er een zwembad op vakantie is, is ze tevreden. Ze is ook dol op minidisco’s, glijbanen en andere kinderen. Je kunt haar rustig in een knutselclub achterlaten. Ze wil altijd, altijd weten waarom dit of dat zo is, en is gek op verhaaltjes over geschiedenis. Je kunt haar met een gerust hart in een museum neerzetten, ze stelt slimme vragen en is oprecht geïnteresseerd.

Noor doet fanatiek aan ballet, ze doet graag bordspellen en speelt graag ‘op vakantie gaan’, ze pakt dan gerust haar speelgoedkast in en op een andere plaats in de kamer weer uit. Verder vermaakt ze zich uitstekend op onze zolder, wat een soort onplofte Playmobil fabriek lijkt. Afgelopen jaar heeft ze veel pret gehad in Les Trois Forets (CenterParcs) waar we in een bosdierenhuisje sliepen. Ook Den Haag maakte indruk. Het slapen in een hotel, Madurodam en het Kinderboekenmuseum. Allemaal toppers.
Haar landenteller staat op elf.
Wishlist: Europa-Park en zwemmen, zwemmen, zwemmen.

Pippa (2013)

Pippa is onze huismarmot. Ze houdt zo enorm van slapen! En ze is dol op eten, probeert alles en kan daar enorm van genieten. Ze wil graag  klimmen en klauteren en speelt graag met haar grote zus.
Het afgelopen jaar heeft ze enorm genoten van de trekkershut op Camping de Waldsang. Ze mocht voor het eerst met grote zus alleen naar de speeltuin. In Europa-Park heeft ze alle attracties van het themagebied Ierland minstens twee keer getest. Een van de leukste uitstapjes van dit jaar, vond ze ongetwijfeld de trip naar de ijsboerderij een van de hoogtepunten van het jaar.

Pippa is een levensgenieter en blijmaker.
Haar landenteller staat op negen
Op haar wishlist: naar Arthur & the Minimoys in Europa-Park, daar mag ze nu eindelijk in, zwemmen in CenterParcs, op zoek naar Bollo en een dierentuin bezoeken.

Wilt u de mogelijkheden bespreken om ons in te zetten voor uw business?  

Stuur een aanvraag naar Wandernan