Vind hier je reisinspiratie per land. Ik ben dol op de wereld, op andere culturen en gebruiken. Ik vind het eindeloos leuk om de verschillen te ontdekken, uit een vliegtuig te stappen en andere geuren op te snuiven, leuke restaurantjes te ontdekken en nieuwe smaken te leren kennen.
Tijdens mijn toeristische opleiding heb ik van alles geleerd over reizen, landen en topgrafie. Daarna heb ik zestien jaar in de reiswereld gewerkt en heel veel mogen ontdekken. Ver en dichtbij. Op papier, tijdens workshops en presentaties, of in het echt. Ik probeer zo vaak mogelijk weg te zijn. Wandering of…

Wist je dat ik een echte ‘Africa bug’ heb? Afrika is mijn favoriete continent. Ik hou van de overweldigende natuur, de mensen, de manier waarop men met tijd omgaat. Ik ben drie keer in Zuid-Afrika, in de wildparken in Kenia en op Zanzibar (Tanzania) geweest, in Gambia en Marokko en op de Kaapverdische Eilanden. Mijn verlanglijst staat bol van Afrikaanse landen zoals Botswana (skyhigh!), Mozambique en Namibië. Ik hoop het ooit allemaal eens mee te maken.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor een roadtrip met kinderen, check dan het kopje ‘roadtrips‘ even, daar staat alle info per land verzamelt.