Disclaimer en privacy - Wandernan

Disclaimer en privacy

Transparantie is een groot goed. Ik vertel je graag hoe ik werk en waar Wandernan voor staat in deze disclaimer, ofwel… ontkenning. 

AFFILIATE LINKS

In een aantal artikelen staan affiliated links. Als je via deze link boekt, ontvang ik commissie over jouw aankoop. Je betaalt zelf geen cent meer en laat mij jubelend achter mijn computer zitten als ik aan het einde van de maand kijk wat deze links mij hebben opgeleverd. Dikke zoen voor iedereen die via deze links boekt!

JOUW GEGEVENS

Ik gebruik Google Analytics om de cijfers van mijn blog bij te houden. Zo kijk ik wat jullie graag lezen, waar jullie vandaan komen en op welke wijze jullie mijn blog lezen (smarthphone, tablet of desktop). Deze gegevens gebruik ik om mijn strategie uit te zetten. Om mijn blog beter en leuker te maken. De IP-adressen heb ik geanonimiseerd, ik weet dus niet exact wíe je bent.

Daarbij laat ik cookies bij je achter. Deze cookies worden niet gebruikt voor andere Google diensten. Ik heb een bewerkersovereenkomst gesloten en deel jouw zoekgedrag niet met Google.

Als ik over jouw e-mail adres beschik, bijvoorbeeld als je een reactie achterlaat onder een artikel of via social media, is dat ook zichtbaar voor anderen en kan die reactie ook verder worden gedeeld door mij en anderen.

Door mij ontvangen privéberichten, zal ik niet openbaar maken (zonder toestemming).

Ik verkoop geen persoonsgegevens aan bedrijven.

Alleen als je je hebt opgegeven voor mijn nieuwsbrief, ontvang je deze, anders niet.

SAMENWERKINGEN

Een paar keer per jaar ga ik een samenwerking aan. Om mijn reislust te stillen en een mooi verhaal te maken voor jou en de opdrachtgever. In de meeste gevallen kies ik zelf een bestemming of accommodatie en schrijf ik deze aan. Uitnodigingen accepteer ik ook af en toe, maar alleen als ik de bestemming ook zelf als vakantie uit zou zoeken en de inhoud van het programma past bij Wandernan en waar het voor staat.

Ik geef mijn eerlijke mening over een bestemming of accommodatie. Je snapt dat een opdrachtgever het liefst een positief verhaal ziet. Ik zelf ook. Ik vertel dus heel graag wat ik mooi of geweldig vind en wie of wat bij deze bestemming of accommodatie past. Is iets echt niet de moeite waard? Dan hoor je dat ook.

Is een artikel tot stand gekomen door middel van een samenwerking? Dan zet ik dat er netjes onder.

WINACTIES

Mijn winacties hebben duidelijke regels. Heb jij gewonnen? Dan neem ik contact op. Soms verstuur ik het pakje zelf. Dan mag je mij aanschrijven in het geval je het niet ontvangen hebt. Krijg je het rechtstreeks van degene die de prijs beschikbaar heeft gesteld? Dan is Wandernan niet verantwoordelijk voor de afhandeling. Uiteraard zal ik er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je felbegeerde prijs krijgt.

LEZEN OP EIGEN RISICO

Het schrijven van mijn posts brengt veel research met zich mee. Maar openingstijden, -dagen en prijzen kunnen wijzigen. Ik check deze regelmatig. De gegevens die je in de posts vind, dateren van de datum van publicatie tenzij anders aangegeven. Ik probeer oudere posts met enige regelmaat te checken.

Echter, fouten kunnen worden gemaakt. Als je naar aanleiding van een van mijn artikelen op pad gaat, is dat op eigen risico. Je kunt mij niet aansprakelijk stellen voor dingen die tijdens deze trip mis gaan.

SHITTY COMMENTS

Ik behoud mij het recht voor om reacties op mijn blog te verwijderen of de link naar een eigen website te verwijderen. Er worden vaak comments geplaats, enkel en alleen om een eigen link achter te laten. Links naar irrelevante sites voor mijn lezers. Die verwijder ik. Heb je een link naar een tof artikel van jezelf, die aansluit op mijn artikel, dan laat ik hem staan.

Negatieve reacties naar aanleiding van een bezoek geef ik wel ok. Omdat ik blij ben als je je jouw ervaringen deelt. Ik vind het dan wel fijn als deze beoordelingen goed onderbouwd zijn.

COPYRIGHT EN MIJN KINDEREN

De foto’s en teksten op Wandernan zijn van mij (of rechtenvrije stockfoto’s). Je mag deze dus niet van mij overnemen. Mijn kinderen weten tot op zekere hoogte wat mama doet. Foto’s van hen worden over het algemeen onder hun goedkeuring geplaatst. Mocht ik ooit een van deze foto’s tegenkomen op een andere plek dan mijn blog of eigen social media kanalen, dan zal ik niet mild zijn. Deze foto’s hebben enkel en alleen het doel mijn verhaal te ondersteunen.

Comments are closed.