Wil je samenwerken met een familiereisblogger die altijd enthousiast te werk gaat? Lees dan vooral verder!

Doelgroep van Wandernan

– reizen 30+
– gezinnen
– comfortabele accommodaties (drie tot vijf sterren segment)

Steekwoorden die passen bij Wandernan

Rondreis, auto, ruimte, natuur, cultuur, shoppen, culinair, bourgondisch, zee, slow travel, terras, koffie, rust, uitzicht, themaparken, strand, locals, attractiepark, zwembad, affordable luxury.

Missie van Wandernan

Wandernan richt zich op ondernemende dertigplussers, die houden van een comfortabele accommodatie en op zoek zijn naar een authentieke en afwisselende reisbeleving.

Wandernan heeft samengewerkt met oa:

Il Podere Monte Sixeri, Europa-Park, Bilderberg, Visit Flanders, Regiomarketing Zuidwest Friesland, Madurodam, het Kinderboekenmuseum, camping de Waldsang, Visit Leuven, City Marketing Middelburg, Landal, Karlsruhe, BetereBoerenbed, Grecotel, Hilton Antwerpen, VVV Texel, B&B Ganimede, Vancanceselect, Hotel Caro, Amsterdam EXPO, Toerisme Vlaanderen, NS International, Buro ScanBrit, V&A Londen, hotel Minho, Visit Berlin, Visit Vienna, City Marketing Amersfoort.

Diensten

Ik hou van flexibiliteit richting mijn opdrachtgevers. Al mijn social media kanalen staan tot je beschikking en ik denk graag mee over de wijze waarop wij jouw product in de markt kunnen zetten.
Ik kan enthousiast worden over heel veel verschillende soorten reizen. Vooral over diversiteit in mijn reizen. Daarbij wil ik een grote mate van authenticiteit bewaren en bewaken. Ik wil blijven reizen uit een natuurlijke nieuwsgierigheid.
Soms past iets niet bij me, dan zal ik dat ook eerlijk zeggen en desgewenst een suggestie doen voor een andere blogger.

Bent u op zoek naar ruimte om te adverteren? Voor producten werk ik zelden op barterbasis. Ik laat maximaal 2 advertenties / advertorials per maand toe. Onder aan mijn website is ruimte voor vier verschillende banners. Deze ruimte kan voor jouw bedrijf zijn. 

Wandernan wordt gemiddeld door 10.000 bezoekers per maand bezocht (gemeten over een heel jaar). 

Cijfers
Wil je een actuele mediakit met alle cijfers ontvangen? 

Mail Wandernan

Het gezin

Wil je ons gezin Nanda (42), P (45), Noor (9) en Pippa (5) virtueel ontmoeten?  klik dan even op Reisblogger Nanda.