Dayz Rønbjerg - Wandernan

Landal Rønbjerg in Noord-Jutland

Noord-Jutland is prachtig. Ons vakantiehuisje lag midden op Noord-Jutland, waardoor we een prima uitvalsbasis hadden om de omgeving te verkennen. Bij Landal Rønbjerg is zo ontzettend veel te doen dat je tijd tekort zult komen!

Sfeer Landal Rønbjerg

Landal Rønbjerg is in buurt van een enorm merengebied en aan een van deze meren gelegen. Op dit park vind je knusse blokhutjes (Sommerhus) en visserswoningen (Fiskerhus). De opzet is op zijn minst ruim te noemen. Er staat altijd een briesje! Gezonde lucht. De luchten zijn sowieso prachtig helder hier. De opzet van het hoofdgebouw is wat mij betreft een beetje kil. Misschien ook wel typisch Deens. Functionaliteit voor alles. Op het park is van alles te doen, ik zie families lekker actieve dingen doen in de buitenlucht.

Onze bungalow

Sommerhus type A is helemaal van hout en doet daardoor enorm knus aan. We hebben vier fijne bedden verdeeld over twee slaapkamers. Pippa slaapt in haar bedje in de woonkamer.

Een prima bed
Een prima bed
Dayz Ronbjerg
Fiskerhus, deze zijn wat kleiner en voordeliger

Locatie

De locatie van dit vakantiepark is uitstekend. Zoals gezegd naast een prachtig merengebied de Limjefjorden. Vanaf hier kun je Skagen, Aalborg (shoppen, eten, architectuur), de Aalborg Zoo (kleinschalig dierenpark) en Djurs Sommerland bezoeken.

Het strand voor de deur
Het strand voor de deur


TIP:
Ik zou deze accommodatie zeker voor een week boeken. Korter is eigenlijk een beetje zonde, omdat je dan niet voldoende kunt zien in de omgeving.

Faciliteiten op het park

Ik licht de belangrijkste uit. Er is een actieve kinderclub waar kids heerlijk creatief aan de slag kunnen vanaf zeven uur ’s morgens! De supermarkt laat te wensen over. Verse groenten waren niet gemakkelijk te vinden. In het dorpje Løgstør zijn twee supermarkten.
Er is een buffetrestaurant welke om 22u00 dicht gaat. De rest van de faciliteiten is dan ook gesloten. Het hoofdgebouw blijft wel open.
Indoor speelparadijs Funnyland. Hiervoor betaal je extra.
EUR 24,10 voor 3 dagen. Behoorlijk pittig als je het mij vraagt. Ik weet niet of deze kosten nog steeds bestaan.
Het zwembad is behoorlijk. Als je subtropische zwembaden gewend bent, dat zul je deze een tikje kaal vinden qua aankleding. De extra’s hier zijn de sauna’s en relaxruimten. Om het douchen moest ik een beetje lachen. In de kleedkamers staan uitgebreide en zeer grafische plaatjes van waar je je precies moet wassen voordat je het zwembad in gaat. Haren dienen met shampoo gewassen te worden alvorens je het badenland betreed. Voor heel kleine kinderen en baby’s staat er zelfs een aantal babybadjes klaar. En ook met make-up kom je het zwembad niet in. Zelfs niet met dagcrème op je gezicht. Pfoei. Streng zeg!
De fitness is matig. De apparaten verouderd en een enkele stuk. Het uitzicht vanaf de loopband en crosstrainers wel heerlijk.

Uitzicht vanuit de fitnessruimte
Uitzicht vanuit de fitnessruimte
Minigolf
Minigolf
Speeltuin
Speeltuin

Grootste plussen

+ veel faciliteiten
+ groot zwembad
+ prachtige locatie midden in Noord-Jutland
+ zowel in- als outdoor veel te beleven

Aan wie zou ik dit aanraden?

– samengestelde gezinnen
– gezinnen die veel van actie houden

Conclusie

Ik vond Rønbjerg erg mooi en de huisjes keurig. De faciliteiten op het park waren uitgebreid. Je kunt echter ook een dagkaart voor de faciliteiten kopen aan het park.

Reserveer in LogstorEr zijn 2 reactie's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *