Eten op de Naschmarkt - Wandernan

Eten op de Naschmarkt

Iedereen die hoorde dat we naar Wenen gingen, was het erover eens, we moesten zeker de Naschmarkt bezoeken. Ik als groot liefhebber van eten maken, eten uitzoeken, kijken naar eetprogramma’s en vooral: eten, vond het een kleine deceptie, totdat…

Eten op de Naschmarkt in Wenen

Wil je naar de foodmarket de Naschmarkt in Wenen stap dan uit bij metrostation Karlsplatz. Nogmaals, wanneer je in Wenen bent, schaf dan voor vertrek de Vienna Card aan! De Naschmarkt bestaat uit twee gangen met daaraan verschillende restaurants en levensmiddelenkraampjes. Ik kwam er ook dirndl’s tegen. Hmm…. Misschien was ik er te vroeg, maar een gedeelte van de kraampjes was nog gesloten (tegen tien uur volgens mij), het was nog een beetje bewolkt buiten, wat de sfeer meestal geen goed doet.

Ik moest even wennen. Ik denk dat mijn verwachtingspatroon gewoon iets te hoog lag na al die enthousiaste verhalen.
Waarom vertel ik het je dan toch?
Pas toen ik echt super had gegeten, kon ik (mooie) foto’s maken.
Ik lees dat Neni een restaurant heeft op de Naschmarkt. Dat is een heel fijn restaurant. Ik at dit jaar heerlijk bij Neni in Berlijn.
Zelf at ik bij Yamm! een erg leuk tentje met waanzinnig lekker eten. Als ik nu mijn ogen dicht doe kan ik nog mijn koriander sandwich met lekkere crunch proeven.

En verder ga ik het je gewoon laten zien, wat het is en dan mag je zelf beslissen of je het op je wishlist zet. Eén ding is zeker…. zorg dat je met een lege maag komt.


Oh echt!
Oh echt!
yamm naschmarkt
Het kwam goed… lekkere sapjes
Broodjes met zongedroogde tomaat
Broodjes met zongedroogde tomaat
eten op de naschmarkt - 8
Smoothies
Smoothies
En zo konden we verder over de markt...
En zo konden we verder over de markt…
eten op de naschmarkt - 20
eten op de naschmarkt - 22
eten op de naschmarkt - 23

Ben je met kinderen in Wenen? Kijk dan zeker op Wenen met kinderen! Of lees deze nog even door: Lekker eten in Wenen

Dol op foodmarkets? Check deze dan ook even:
St. Georges Market in Belfast
– Fietstocht in Berlijn (met Markthalle Neun)

Er zijn 8 reactie's

  1. Oh, wij vonden het supertof op de Naschmarkt! We zijn eerst naar het park geweest en daarna lekker lunchen daar. Lekkerrrrrrr (ok, en hip)!!! Echt een aanrader vind ik het hoor. Ook omdat het goed te combineren valt met andere bezienswaardigheden in Wenen.

  2. Nou, ik vind het er toch leuk uitzien hoor! En het feit dat Neni er een restaurant heeft, zou voor mij sowieso een reden zijn om eens langs te gaan. Wenen moet ik nog ontdekken, maar deze hotspot gaat alvast op het lijstje.
    Groetjes! Esther.

    1. Wenen is echt heel erg leuk, als je klikt op Steden, dan zie je onder het tabje Wenen alle posts die ik tot nu toe schreef. Om kort te gaan: compact, schoon, budgetvriendelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *