Het kan! Het kan echt! Eten bij Robin Hood in Drouwen. Naast pretpark Drouwenerzand, vind je restaurant Robin Hood, waar je heerlijk gegrild vlees kunt eten, alsmede fijne salades en vegetarische gerechten. Toen Noor aan kwam lopen zei ze al: ‘Oh! Wat ruikt het lekker!’

Wat eet je bij Robin Hood?

Een belevenis om met kinderen naartoe te gaan. Dat begint al als je door voordeur doorloopt, een zware ‘kasteel’deur. Leuk!

In het restaurant, wordt de hele avond fijne Ierse muziek gedraaid. Fans van de Dubliners komen hier goed aan hun trekken.

Ook als volwassene zit je hier goed. We hebben hier twee keer gegeten en beide keren (er zat een paar jaar tussen), was het allemaal heerlijk.

Het personeel is, geheel in stijl verkleed in het thema, en bijzonder (kind)vriendelijk. Er wordt regelmatig gevraagd of er nog iets bij moet komen, alsof je aan de behoorlijke porties niet genoeg hebt…

Ik heb niet zoveel met verkleedfeestjes, het riekt toch een klein beetje naar toeristendansjes, maar de kinderen vinden het prachtig en als zij stralen ben ik ook blij.

Voor de kleine ridders en prinsessen is er een mooi speelhoekje, waarvandaan ze niet zo snel verdwijnen. Ze hebben er kekke hoedjes, een treinbaan, boomstammetjes om op te zitten en een mooi verstopplekje.

De pluspunten van Robin Hood in Drouwen op een rij:

– ruim voldoende parkeerplaats
– makkelijk te vinden
– heerlijk eten, grote porties en zeer betaalbaar
– kindvriendelijk

Print Friendly, PDF & Email