De Shetlandboerderij - Wandernan

De Shetlandboerderij

Als je, zoals wij, verblijft of woont in de buurt van Rijssen / Holten / Sallandse Heuvelrug en je hebt een zoon of dochter die geen genoeg kan krijgen van paarden, dan heb ik een leuk uitje voor jouw kind gevonden! De Shetlandboerderij in Holten

Shetlandboerderij in Holten

Noor is niet zo’n dierenvriend, maar voor paarden en pony’s maakt ze een uitzondering. Toen ik las dat er in de buurt van ons bungalowpark (Twenhaarsveld) ritjes op een Shetlander konden worden gemaakt, ging ik op onderzoek uit. Een paar jaar later, toen we aan de andere kant van de Sallandse Heuvelrug waren, gingen we terug. Inmiddels is de boerderij van eigenaresse gewisseld en de boerderij is verhuisd (nu echt zo’n beetje in de achtertuin van Twenhaarsveld).

Nu stond ik met twee zusjes sterk klaar. De eigenaresse is tevens leerkracht op een basisschool. Je kunt er dus van op aan dat jouw kind in goede handen is!

Wij kozen voor een uurtje poetsen en rijden. Dat werd achteraf zo’n beetje anderhalf uur.

Er in de vakantieweken ook dagkampen. Je mag dan als ouder gerust je kind achterlaten. Kosten van een dagkamp zijn EUR 55,-

Adres: Velddijk 3, Holten
Kosten: EUR 12,50 per kind 

Andere uitstapjes in de omgeving van Holten:

Overnachten in de buurt van Holten

Wij vonden zowel Landal Twenhaarsveld als Landal Hellendoornse berg enorm leuk!

Bij de Hellendoornse Berg hadden we een geweldig leuk huisje met een enorme badkamerbalzaal en discolichten. In Twenhaarsveld verbleven we in een budget huisje met een ruime tuin. Beide prima dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *