Manicure op Schiphol - Wandernan

Manicure op Schiphol

Wil jij met mooi verzorgde nagels en voeten op reis? Dan heb ik een tip voor jou!

Slow travel

Ik hou van slow travelling. Op tijd op Schiphol aankomen, (of gewoon slapen in het in CitizenM) geen gestress bij de douane en/of security, mijn Condé Nast Traveller inslaan en wat koffie drinken is een beetje mijn ritueel. Toen ik met mijn moeder naar Wenen ging, was ik echt lekker op tijd.

Tijd genoeg voor selfies
Tijd genoeg voor selfies

Manicure op Schiphol

Op de D-pier en in Lounge 1 en 2 vind je XpresSpa, hier kun je een snelle manicure of pedicure laten doen of een heerlijke massage. Zo ga je relaxt op pad!

De behandelingen

Manicure:
Gewone lak EUR 33,-
Gellak EUR 47,-
Gel en oude lak verwijderen EUR 50,-

Openingstijden

Het liefst check je de website van xPresSpa zelf, die openingstijden kunnen natuurlijk wel wat veranderen: xPresSpa

Conclusie

De korte behandeling vond ik perfect. Zo had ik precies wat ik nodig had voor mijn citytripje naar Wenen. Verzorgde nagels, waar ik zelf niet aan toe was gekomen.
Een volgende keer zou ik het zo weer doen!

TIP: zodra je nagels gelakt zijn moet de lak natuurlijk wel even uitharden. Voor een mooie pedicure zou ik dus wel even wat tijd uittrekken.

Ga na de pedicure of manicure niet meer shoppen. Ritsen van tassen, openen van portemonnee’s etcetera is niet echt handig met net gelakte nagels.
Betaal ook voor de lak er op gaat, de dame helpt je daar wel even aan herinneren.

Er zijn 12 reactie's

 1. Beste Nanda,

  Wat een leuk stukje heb je geschreven over onze spa!
  Hartelijk dank voor de complimenten!
  Via via kreeg ik jouw stukje doorgestuurd, ik ben manager van deze winkel/spa op Schiphol, en ik zal jouw stukje zeker met het team delen, dat zullen ze heel erg leuk vinden.

  Ik hoop dat de reis verder ook voorspoedig en naar wens verlopen is, en we hopen je bij een eventuele volgende reis opnieuw in onze winkel te mogen begroeten.

  Met vriendelijke groeten,
  Maureen van Raan
  Customer Manager Kappé Schiphol B.V.

  1. Hi,
   Moet ik een afspraak voor mij reisen maken? Of hier is altijd een plek vrij?

   Dank je Zivile

  1. Ja! Wat leuk om te horen! En alvast een heel fijne trouwdag! (ik neem aan dat je in het buitenland gaat trouwen, wat spannend!)

 2. Wat een leuk idee!! Ik vloog vorige maand voor het eerst met mijn kleintje om een maand te reizen en was al opgelucht toen ik er achter kwam dat ze een baby lounge hadden. Daarvoor was ik meer van aankomst + direct door. Maar misschien voor een volgende keer. Dan stuur ik manlief naar de babylounge en ga ik hier zitten :). En teenslippers lukt wel. Als backpacker reis ik graag in mijn teva’s 🙂

 3. Hoi!
  Ik vlieg donderdagochtend vroeg (7.00!) zijn jullie daarvoor ook al open, mocht ik eventueel tijd hebben voor een manicure?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *