Docus de Das avonturenpad en uitspanning de Boshut - Wandernan
docus de das

Docus de Das avonturenpad en uitspanning de Boshut

Ben je in de buurt van Schaijk, dan is het Docus de Das avonturenpad erg leuk om te lopen met (kleine) kinderen. Ik vertel je waarom en waar je heerlijk kunt lunchen (of ontbijten!)

Wat is er te doen op het Docus de Das avonturenpad?

Parkeer je auto of fiets bij de Boshut (Udensedreef 14, Schaijk) en zoek Docus. Hij is niet te missen. Aan het begin van het pad staat een verhaal omschreven. De kinderen moeten Docus gaan helpen. Ik verklap natuurlijk niet waarmee precies.
De hele wandeling duurt, afhankelijk van je geduld om de kids lekker te laten spelen in en rondom het meertje, een uur tot anderhalf uur.

Lunchfaciliteiten

Voor de lunch (of het ontbijt, daar zijn ze ook heel goed in!) ga je naar de Boshut. Hier heb je een heerlijk fanatasievolle kaart (met gerechten als Joepie een tomatensoepie! en lekker dikke bourgondische tosti’s). Alles helemaal vers gemaakt. Fantastische koffie en bovenal een enorm sfeervolle plek.

Voor kinderen van welke leeftijd is dit leuk?

Voor kinderen tot een jaar of 10 tot 12 is deze wandeling leuk.

Blijven slapen in de buurt van het Docus de Das avonturenpad

Naast het avonturenpad vind je een kleinschalige charmecamping Hartje Groen, je kunt hier trekkershutten reserveren als je zelf niet in het bezit bent van kampeermateriaal. Wij sliepen in bungalowpark Schaijk, wat ons enorm goed beviel.

Wandernan’s fotoboek

Docus de das
Docus de das

Wil jij niets van Wandernan missen en een gratis e-book ontvangen? Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *