De Yada Yada Market in Zaandam is een fijne chillplek in het weekend. Deze overdekte markt is een enorm goede plek om bijvoorbeeld op zondag met vrienden bij te kletsen, een borrel te pakken, iets te eten en de kids lekker te laten spelen.

Wat is er te doen bij Yada Yada Foodmarket?

Gelegen op een oud industrieterrein op de Hemkade vind je de Yada Yada Market. Zodra je de drempel over stapt begrijp je de laidback stijl van deze overdekte markt. Achterin zijn alle eettentjes, voorin wat marktkraampjes met een steeds wisselend aanbod. (TIP: kijk uit voor de parfummevrouw, deze spuit je kinderen onder en terug in de auto zit jij in de overheersende synthetische parfumgeur)

In dit mooie oude pand staan verschillende eettentjes, je kunt er aanschuiven aan de grote tafels, aan hoge bartafels plaatsnemen of neerploffen in de zithoek.
Voor kids is er een klimwand, tafelvoetbal (ook voor papa’s en mama’s) en nog veel meer.

Sidenote: ik zie nog wel wat potentie om er iets meer van te maken. Het lijkt nog een beetje onaf. Maar het gedeelte waar je kunt eten is prima!

Lunchfaciliteiten

Yada Yada ís voor driekwart food. Dus eten kun je er zeker. Turkse streetfood, Zuid-Afrikaanse braai, Cambodjaans, Portugese kip piri piri, Surinaamse broodjes bakkeljauw, Hindoestaanse snacks, Chinese dumplings, taartjes en Marx O’Larry ijs.

Combineren met een bezoek aan…

We kwamen zelf bij meubelconceptstore Loods 5 vandaan, waar je enorm veel hippe woninggerelateerde spulletjes kunt vinden. Zeker de moeite waard om eens rond te kijken.
Natuurlijk kun je deze uitstap ook combineren met een bezoek aan GRATIS cultureel erfgoed de Zaanse Schans.

Praktische informatie

Prijzen: gratis entree

Website: Yada Yada Market

Adres: Grote Hulzen 42, Zaandam (Hembrugterrein)

Parkeren: er is een enorm gratis parkeerterrein voor de deur

Openingstijden:
Elk derde weekend van de maand

Ons bezoek duurde: 2 uur

Wandernan’s bezoek aan Yada Yada Market

Wij zijn weg. Joe!
yada yada market
Van Burger & Co
yada yada foodmarket
IJsje toe, we komen hier zeker terug! Met vrinden, op een druilerige zondag. IJs van Marx O’Larry’s -> we kwamen er pas dit jaar achter, dat we al jaren op vriendenweekend gaan met de zoon van deze ijsmaker… hahaha. Hoe suf!

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen:

Print Friendly, PDF & Email