Een weekje in mijn wondere wereld…

Maandag

Pippa haar koffer voor Milaan komt binnen. Ze is er helemaal mee in haar nopjes.
‘Ik ga nog even rondjes met mijn koffer hoor!’
En ‘We moeten natuurlijk wel leuke kleding aan, want Milaan is FASHION!’

Dinsdag

Lekker werken met Caro. We hebben altijd zo’n lol. Ik krijg van haar een mooi kerstcadeau. Lief!

Woensdag

Sporten. Werk.

Donderdag

Trainen met Wil de sloper. Vanaf vandaag tot over drie maanden gaat zij mij trainen. Een deel boksen en een deel personal training. Zin in!

Vrijdag

Op naar Antwerpen! Waar ik verder niet zoveel over zal vertellen, als wel over de fantastische restaurants waar ik gegeten heb. En het hotel waar ik sliep. Al in de auto krijg ik een berichtje. Goed nieuws, een kamerupgrade én zondag late check-out tot 18:00.

Boutique hotel Matelote ligt bijna aan de Grote Markt (parkeren P Grote Markt, voor 2x 24 uur nog geen EUR 60), heeft fijne kamers en enorm vriendelijk personeel.

Vrijdagavond trappen we af bij Vietnamees restaurant Bûn. Hier kun je kiezen voor een chef’s menu. Je kunt kiezen uit á la carte, een lang of kort menu.

Het lange menu bestaat uit 3 bites, 2 starters, 1 main course en een dessert. Echt een feest. Als je ooit weer in Antwerpen bent, ga daar heen. Er is eventueel ook een Little Bûn voor een iets snellere hap.

Zaterdag

Na een ontbijt van boerenomelet en wafel met krieken (when in Belgium…) een rondje down memory lane. Bij Chocolate Official verkopen ze deze prachtige popsicles…

Een uurtje in een boekenwinkel struinen is altijd een goed idee (’t Stad Leest, Oudaan 18).
’s Avonds is het druk in de stad, terrassen en café’s zijn overvol en de Nederlanders zijn ruim vertegenwoordigd. Maar bij Murni Food, een tent waar ze houden van eten zonder toevoegingen, healthy en flextarian, is nog een tafeltje.
En oeh! Ze hebben er ook ontbijtjes…

Zondag

Regen, regen, regen.

Bij Murni hebben ze ook ontbijtjes. Er is een tafeltje, als we maar wel om half een weg zijn. Ha! Dat duurt nog twee uur! Pannenkoeken en avocado toast.

’s Avonds wordt het culinaire avontuur afgesloten bij Blue Pepper in Amsterdam. Indo. Yummie!

Print Friendly, PDF & Email