Nee, nee, ik was jullie nog niet vergeten… Time flies! Als een Concorde eigenlijk! Ik zal vorige week even samenvatten.

Maandag – woensdag

Meh… ik voel me niet fit. Geen zin om te koken. Deze dagen ga ik een beetje op de overleefstand. Veel werken, want er is gewoon een hoop te doen en verder haal ik bakjes eten bij de groentenman. Of groentenvrouw.
Er zijn zoveel leuke projecten die op mijn pad komen!

Donderdag

In de middag deed ik om drie uur mijn computer uit. Ik bereidde mij voor op een Akasha reading. Ja. Je snapt dat dit volledig buiten mijn comfort zone is. Maar toen ik de website van Anita Kaandorp maakte, vroeg ik me af of ze wellicht ook wat antwoorden kon vinden in mijn ‘kronieken’.
Een beetje soul searchen is niet weg als je telkens tegen hetzelfde aanloopt en je je afvraagt waarom.

Ik vond het op zijn zachtst gezegd een bijzondere ervaring. En een enorm nuttige bovendien. Ik voelde me lichter en een stuk beter toen we klaar waren. Ok, ik zal eerlijk zijn, er kwam tissues aan te pas. Heus.

‘Ik zie vooral dit bij jou.’ (Anita doet een soort hindoe beeld met zestig armen voor met knippende vingers) ‘Jij zit de hele dag van alles te regelen voor mensen.’

‘Jouw lat ligt skyhigh.’
Vind ik wel meevallen.
‘Ja, dat klopt dat jij dat vind haha.’
Het is ook niet erg. Als ik maar bedenk dat andere mensen dat niet hebben en daar dus ook niet naar leven. En ik dat ook ok moet vinden. Au. Ja. Ik ziet het punt.

‘Jij denkt alleen maar, probeer eens wat te voelen.’
We proberen het.
Lukt matig.
We proberen nog wat.
‘Ik snap wat je bedoelt, hoe kunnen we dit zo snel mogelijk fixen?’
Proest. Is natuurlijk weer niet iets wat je 1,2,3 kunt leren.

Maar goed, mocht je dus ergens een beetje vastlopen, of dat nu op werkgebied is, of iets anders. Anita kan je met 1 reading een stuk op weg helpen. Dat ze ook nog NLP geleerd heeft en tal van andere talenten heeft, is zeker meegenomen.

Conclusie van deze reading was dus onder andere dat ik best weer eens mag proberen wat te voelen. Dat voelt een beetje of iemand me van een klif duwt. Oh wacht. Dat droom ik ook regelmatig.

Vrijdag

Ik schrik om tien voor acht wakker. Dat is niet goed… Mijn kinderen moeten over 40 minuten gevoederd en met nette haartjes in de klas zitten. Fuckfuckerdefuck.

’s Avonds gaan we voor het eerst weer een escape room doen. Infinicorp in Alkmaar. Leuke kamer. Alleen deed een cruciaal onderdeel het niet. Vervolgens belanden we in ‘het barretje van R’. Dat blijkt nog een serieuze aangelegenheid te zijn.

Zaterdag

Bij nacht een vrouw, bij dag een vrouw. Om zes uur sta ik weer op. Whop! Aan de slag. Ik wil vandaag met de kinderen op pad voor een paar dingen in huis die echt eens geregeld moeten worden. Schagen. Pippa geeft haar verjaardagsgeld uit. Ik ga ondertussen drie winkels in terwijl de dames de hele speelgoedwinkel uitpluizen op zoek naar het allerbeste kado. Ondertussen halen ze met Pippa’s geld die ze bij zich heeft in haar tasje iets uit zo’n ballenautomaat. Pippa haalt ook voor Noor iets, wat ik zó lief vind. Mohhh… skattie toch!
We ontdekken (ja, ik weet dat het raar is dat ik hier nog nooit binnen ben geweest), ijssalon Picobello. Wow. Ik bedoel, ik weet allang dat ze hier ijs verkopen maar ik zie mensen altijd op zo’n ongezellig ijzeren bankje voor de deur zitten, of op het muurtje wat ’s middags geen zon vat. Weet ik veel dat er een prachtige salon is, met gezellige bankjes en een zonnig terras aan de achterzijde. Mevrouw ijssalon vind het ook jammer dat ik het nu pas ontdek, ze gaan na morgen namelijk dicht voor een winterstop.
Pippa is het zat, maar ik heb een missie. Stickers, glitters, lint! We gaan lekker knutselen aan cadeautjes voor kerst deze vakantie. Ja, you know me. Alles op tijd. En vooral… combineren…

Zondag

We gaan naar de Boet. Een tuincentrum in Hoogwoud. Eigenlijk moeten we alleen bij de naastgelegen HUBO zijn, maar ik wil kaarsjes hebben. Dus moeten we heel die winkel door. Niet erg, we vinden er natuurlijk heus iets. Mijn klantenpas staat nog op mijn oude adres. Ik herinner mij dat iemand de vorige toen we tegen dit probleem aan liepen zei dat ik dit moest oplossen bij de klantenservice.
We wachten 5 minuten. Voor ons staat een stel te mekkeren. Maar het is zondag en ik hoef nergens heen.

We zijn aan de beurt.
‘Goedemiddag, ik wil graag het adres van mijn klantenpas laten wijzigen.’
‘Heeft u het al online geprobeerd?’

Gelukkig spreekt mijn gezicht boekdoelen.
En heb ik een dochter, die zulke mensen feilloos kan nadoen. Dus op de terugweg in de auto lachen we er nog maar eens om.

Kom op. Je hebt maar één ding te doen vandaag. En dat is die effing klantenservice bestieren. Ik word zo moe van zulke mensen.

Desalniettemin, een mooie week!

Deze week gepubliceerd

Deze week op de agenda

  • vriendinnenweekend Putten

Vakantie boeken? Iets bij BOL of Ali bestellen?

Als je dat via een van deze links doet, dan krijg ik commissie over jouw aankopen… Betaal je zelf niets meer voor, maar je laat mij wel stuiteren van geluk.

Print Friendly, PDF & Email