Zo! Bedankt allemaal voor het lezen en de reactie’s vorige week. Zeker heel veel zin om naar mijn vakantiebestemming te gaan. We gaan voor 2 nachten naar Friesland. Daar wacht Smûk huske op nieuwe avonturen.

Maandag

Pippa heeft een shirt aan met een peaceteken en een duif. Ze kijkt eens naar zichzelf.
‘Nou, ik ben verboden voor duiven vandaag…’
Hahahaha. Ik lig in een deuk.
’s Avonds kunnen we eindelijk weer een rondje door de polder. Moeder M. en ik. We verbazen ons samen over de dingen (haha,… M., laat ik het op dingen houden) om ons heen. We concluderen dat het ook bijna saai dreigt te worden. Bijna. Oh maar dat mag nooit gebeuren!

Als je niet kunt luisteren naar Dropkick…

I wanna be a rebel

I wanna break some bones

Maybe they’ll be yours

They might be my own

I wanna be a rebel

I can’t get enough

I wanna be a rebel

I wanna smash shit up

Tuurlijk, we gaan nog steeds voor het hoogst haalbare.

Dinsdag

Ik werk me drie slagen in de rondte. En nog een beetje. En ik maak meters. Zoveel leuks liggen.

’s Avonds kijk ik weer ‘Lang Leve de Liefde’. Ik zie hoe kraandrijver x en x uit Urk samen 24 uur doorbrengen. Eerst maakt ze hem gek. Dan vraagt ze hoe hij er in staat. Hij maakt haar complimenten. En dan zegt ze ‘sorry, ik niet, vond er niets aan.’

Niet lief. Maar ja. Het is 24 uur. Dan is het nog te behappen.

Fashionista heeft geen metroman nodig. Maar een échte vent. Het eerste wat ze doen zodra hij binnenkomt, is vragen of hij wat kleding uit wil kiezen zodat ze een modeshow kunnen lopen. WTF.
Heerlijk.

Woensdag

Overleg met de eindredactie van Wandernan. London baby! Thnx sweetey.

Buurvrouw M. komt langs met zonnebloemen.

Balletmiddag is altijd de leukste middag. Eerst even met de ene dame een broek en vette gympen uitzoeken. Daarna met Pippa naar de Douglas. Ze is erg lief en staat rustig te wachten terwijl de mevrouw wat foundation uitzoekt met mij (is nogal een gehannes op 1,5 meter afstand by the way). Pippa krijgt bij de kassa van alles aan monsters mee. Parfum, een mini-borstel-sleutelhanger. Ze is er gelukkig mee. Als ze ook nog allemaal moestuintjes bij elkaar scharrelt door nür een beetje lief te zijn, is haar middag helemaal goed.

Zo trots op mijn schatjes.

Donderdag

Work, work, workerbee….
Om half vijf worden er wat kasten geleverd. Een bureau voor Pippa en een kast voor Noor. Het liefst wil ik dat in elkaar zetten voor de meiden thuis zijn. Ze wachten er al zo lang op. Blij dat ik nog een opwarmmaaltijd had. Pfew.
Om acht uur is het voor elkaar. Met nog een beetje hulp van daddy. Het wordt wat in ons huis.

’s Avonds komt E voor een bakkie. Gezelligheid.

Vrijdag

Vanaf vandaag zijn de meiden drie dagen weg. Dus ik werk en werk en werk. Tot G me een rondje naar buiten komt gooien. Whoei, even een rondje dijk. Lekker.

Zaterdag

Werk, werk… volgende week vakantie, en dan moeten er (in elk geval in mijn hoofd) dingen afgerond worden. 41 uur deze week, het wordt al eens wat. Waar zal ik volgend jaar of medio 2024 eens naartoe op vakantie gaan?

Om vier uur heb ik een private shopping afspraak. Dus om 15u gaat mijn computer dicht. Zo. Weekend. Dik verdiend lijkt me.

Ook het biertje, wat ik een paar uur later met mijn nieuwe flamingo kroonkurkopener open maak is verdiend. Hij breekt zijn poot die fucker… Ik moet er een beetje om gniffelen. Plusminus een kwartier later heb ik mijn bier opengebroken. Zo. Weekend.
Ik drink overigens niet vaak bier, maar een fruitbier op zijn tijd vind ik wel lekker. En Corona ook.

Zondag

Ik slaap uit. Worstel het ouderschapsplan voor de laatste keer door. Nog drie open eindjes… Verder alles voor elkaar.

Mensen vragen overigens vrij vaak of het nu gaat. Ik ben echt gewend aan mijn huis. Het is een fijn en zonnig huis. Toen ik zaterdagmiddag eens om me heen keek. Naar al mijn bloemen en planten, alles lekker opgeruimd, was ik even intens gelukkig.

’s Middags ga ik even F1 kijken bij vrienden. Vriend H heeft vier schermen klaar staan. 1 Voor beeld en Olav (smetje hou je…), 1 met vier boordcamera’s, 1 met trackinfo, 1 met tijden.
Puberzoon zit klaar met zijn Red Bull outfit aan.

Ik ga lekker zitten met mijn koffie. Er wordt eens voorzichtig geïnformeerd ‘hoe fanatiek ben je?’.
‘Bedoel je nu of ik straks mijn bek zal houden?’

Kuch…
Erm…
‘Ja dat bedoelen we,’ zegt puberzoon.

No worries.

Ik ben overigens niet per se een fanatieke F1 kijker. Ik heb het jarenlang vermeden. Zeg maar ten tijde dat papa Verstappen in de grindbak lag en Schumacher echt alles won. Maar het geluid van de motoren heeft nog altijd iets nostalgisch voor me. We gingen vroeger vaak naar Zandvoort (toen je daar nog gemakkelijk en voor een normaal tarief kon komen). Picknickkleedje… gras… pakjes Tjolk en auto- of motorraces kijken.

We eten zalm uit de oven en laten pepperoni uit. Heerlijk. Bedankt lieve vriendjes!

Design en lifestyleDesign en lifestyle
Print Friendly, PDF & Email