Ik hoorde mezelf deze week een paar keer, op de vraag ‘hoe gaat het’, zeggen ‘druk!’. What the fuck. Ik heb ooit met mezelf afgesproken dat ik dat niet zou doen. Stop the glorification of being busy. Desalniettemin heb ik me niet verveeld deze week.

Maandag

Werken, ballet en daarna ga ik naar N om haar te helpen een autohuur te boeken via mijn site. Ik vind het geweldig leuk dat mensen dat doen, want ik krijg daar commissie over.

Moet jij nog een autohuur boeken? Doe dat dan even via deze link. Dan laat je mij stuiteren van geluk op mijn stoel.

Dinsdag

‘s Avonds heb ik een bijeenkomst met mijn ondernemer-maatjes. Het is de zevende keer dat we bij elkaar komen. Ik kijk eens om me heen en bedenk mezelf dat dit verrassend goed heeft uitgepakt. Niet alleen heb ik er zelf heel veel handel van. Ook onderling wordt er heel veel voor elkaar gedaan. Bovendien is het een geweldige inspirerende put van wijsheid. Van een huisschilder Katoesch tot Yvonne die een boek heeft geschreven over Letterdieren. Ik heb het boek in mijn handen gehad. Bij elke letter hoort een dier. En in het bijbehorende verhaal komt de letter lekker veel terug. Daarbij heeft elk dier een eigen, prachtige prent. Aanrader!

Van gezichtsreflexologie tot cateringbedrijf. Meubel pimpende Monica (je vind haar creaties in het pand van Maskerade in Heerhugowaard of gewoon HIER) tot verkoopkanon Carolien van Lotus Diffusers.

Woensdag

Ik start de dag met een half uurtje in de sportschool. Een stem fluistert me in dat ik net zo goed even langer kan gaan, nu ik er toch ben. Ok. Ok. Ik luister naar de stem.

Ik vertel nooit zoveel over P en zijn werk. Dat heeft een reden. Vandaag is er iets te vieren. De interne sollicitatie is gelukt. Hieperdepiep.

‘s Avonds heb ik een afspraak voor een nieuw project. Oh wow, ik vind het zo ontzettend leuk om van allemaal verschillende ondernemingen de ins & outs te weten.

Donderdag

Vandaag heb ik een afspraak bij Stoer in Alkmaar. Ik mag een offerte gaan uitbrengen. Ik stuiter van dit leuke bedrijf. Zero waste! Werken met jongeren.

Vervolgens ga ik naar wandelcoach Yvonne. Zij wil gaan bloggen op haar website, dat is geweldig voor je bedrijf. Maar je als het even kan moet je wel direct je SEO in orde hebben. En daar kom ik bij helpen. Wil je haar blog lezen en zien op welke wandeling je mee kunt lopen (Geestmerambacht)? Met verwennerij achteraf bij Lovers & Hunters! Voor maar EUR 17,50!
Lees dan hier het artikel: Last van een winterdip?

Vrijdag

Omdat ik dinsdag niet kon, ga ik vanavond paardrijden. Op mijn skatje Xyra. Ze is vet relaxed voor haar doen. Geweldig lekker gereden.

Zaterdag

Vandaag ga ik aan het werk. Ik werk gestaag alle klussen af. En dan bedenk ik opeens iets nieuws. Haha. Waardoor ik mezelf instant weer een paar uur werk op de hals haal. Story of my life.

Zondag

Vandaag werk ik tot 12 uur gestaag al mijn klussen af. Daarna vind ik dat ik vrij mag. Ik ben planloos. Dat voelt een tikje raar. Ik heb geen idee wat ik nu moet gaan doen. En zo eindig ik met een laptop op schoot op de bank, zoekend naar de ultieme vakantie voor zomer 2020. Ik kan er maar niet uitkomen. Ik vlieg van links naar rechts. We hadden als plan bedacht om naar Duitsland te gaan. Maar de huisjes, appartementen en hotel in het Zwarte Woud, waar we graag heen willen zijn zo verschrikkelijk lelijk dat we gaan twijfelen aan dat plan.
Ik vind boerderijvakanties in het Zwarte Woud. Met paarden. En rijlessen. Alles is vol.
En zo komen we uit op Mauritius (wel een week korter) en de Dominicaanse Republiek (maar daar zijn we al geweest). Is dat niet wat passief? Zo’n bounty-strand-vakantie? P ziet de bui al hangen.
Kortom, we zijn rotverwend…
‘Wat gaan we komende week nu eigenlijk doen?’ vraagt P.
Ehhh. Goeie. Ook nog geen idee. We bespreken de mogelijkheid van een surprise vakantie. Neh… met twee control freaks is dat ook geen goede keuze. Maar kijk eens op de agenda van volgende week… 🙂

Deze week gepubliceerd

Deze week op de agenda

  • uit eten met opa D
  • op vakantie

Afvalrace

  • afgevallen: 10,8 kg
  • lastig, ik zit nu op een plateau en daar moet ik even doorheen. Oplossing; een extra 1-op-1 training erbij. Nu nog tijd zien te vinden om deze in te plannen.
Print Friendly, PDF & Email