Ik sport te weinig en werk heel veel. En er blijven toffe opdrachten binnen komen. Zo onwijs leuk!

Maandag

Ik begin de week met een afspraak bij een klant, vervolgens geef ik een workshop Facebook & Canva, dan nog even wat werken en snel weer naar school, kinderen mee, werken, eten, ballet en door naar een volgende klant.

Dinsdag

De klant van gisteravond stuur ik een offerte en ik sla met pijn in mijn hart boksen over. De klant geeft akkoord en ondertussen begin ik met wat voorbereidingen.

Joehoe! Ik ga lekker wel naar paardrijden en mag weer op Xyra. Ze doet goed haar best om me te testen, maar deze keer laat ik me niet op de kast jagen. Ik rijd ontzettend lekker. In galop mogen we achter elkaar aan. Als het paard voor ons weg gaat denk X dat we ook gaan.

Woensdag

Studiedag. De kids zijn lekker op tijd wakker. We racen naar de AH. Vervolgens komt Carolien van Lotus Diffusers langs voor een overleg. We kijken even wat ik haar de komende tijd uit handen mag nemen. Joehoe! Twee heel leuke dingen waar ik blij van wordt en mijn creativiteit lekker begint te bruisen.
Om kwart over twaalf heb ik een afspraak bij Common Heroes om te gaan kijken naar mijn voeding. Het gaat nog steeds de goede kant op. Ik krijgt tips om juist ook tijdens een drukke week als deze niet te verslappen.
En zo ga ik ‘s avonds toch nog even langs de sportschool.

Donderdag

Stakingsdag 1. Ik werk aan een stuk door. ‘s Middags ga ik even sporten. Daarna vergeet ik eten te halen.

‘s Avonds ga ik snel even de stad in, om mijn garderobe een klein beetje aan te vullen. Alles begint ruim te zitten en langzamerhand raakt mijn kast een beetje leeg.

Vrijdag

Stakingsdag 2. Vandaag heeft P vrij genomen. Eerst even sporten. Het gaat onwijs lekker vandaag. En M vergeet de burpees. Dat is ook fijn. Ik haat burpees. Om meerdere redenen.
Ik bouw verder aan de site voor de klant van maandag. Vervolgens snel eten en dan… in de auto op weg naar Marken-Binnen. Naar FORT-treffelijk
Daar aangekomen met D&N en R&P is het donker, nat en het waait. Takken zwiepen heen en weer. Ik bedenk in no-time een thriller. We wandelen in het donker richting de kazematten. Het staat niet erg goed aangegeven waar we moeten zijn. De deur gaat open, maar er is geen receptie. Of iemand om ons te helpen.
‘Joehoe!’ roep ik in de eindeloos lange gang. Niets.
P vind dat hij toch zeker met mij mee moet lopen op zoek naar iemand. Ah! We vinden een mevrouw achter een laptop die onze voorgangers aan het begeleiden is in de escaperoom. Want daarvoor kwamen we hier…
We worden naar binnen begeleid in een gave ruimte in de echte kazematten en worstelen ons door puzzels, klikkende sloten en zoeken ons suf.
En dan BAM, zetten we een recordtijd. We zijn natuurlijk supertrots op onszelf. Het ging ook echt heel lekker met dit topteampie.
Als we alles besproken hebben (zo gaat dat na een escape room,… dan zit je vol adrenaline en vraagt iedereen zich af waar nu toch die ene verrekijker vandaan kwam enzo) drinken we er nog een. Er volgen wat genante momentjes. Iets met bami. En een rat.

Maar blijkbaar kennen maar weinig mensen FORT-treffelijk dus. En dat is jammer, want het ligt daar langs het kanaal van het Alkmaardermeer. En je kunt er vet lasergamen (in een echt coole omgeving), een kids escape room doen (kinderfeestjes!) en andere feestjes en partijen. Desgewenst met BBQ.

En escaperoom junkies moeten dus zeker langs. Al is het maar om ons record van 37 minuten te verbeteren ;-). Ik daag je uit.

(overigens ben ik zelf nooit heel baanbrekend bezig tijdens een escaperoom hoor, ik piek meestal in de laatste tien minuten pas).

We sluiten af met een borrel. Heerlijke avond!

Zaterdag

Even naar de kapper en dan weer vol aan de bak. Ondertussen stromen nieuwe aanvragen binnen. Zei ik al dat ik zo blij ben met mijn werk?

‘s Avonds val ik binnen 20 minuten in slaap op de bank. Daar baal ik wel een beetje van.

Zondag

De wekker gaat om half zeven. Ik ga er uit en maak lunch klaar. Dozen worden in de auto getild. Ik vraag me af waarom dit ook weer zo’n strak plan was. Vlooienmarkt. In een sporthal.
Ik sta er met vriendin E. We bouwen een gezellig winkeltje voor een dag. Onze ongelofelijk vieze achterbuurmannen proberen steeds dichterbij te komen. E en ik bespreken ‘de geur van vieze ouwe mannetjes’ van Jochem Myjer nog maar eens. Ook het publiek is onder te verdelen in categorien normaal (10%), enigzins ranzig (60%) , superranzig (20%) en de rest neigt echt richting het uiterlijk van een zwerver. Ik heb een topdag. Het ruimt lekker op de in de kasten. En uiteindelijk scoor ik een prachtig Playmobil jacht. Dus de meisjes zijn ook weer blij.

Vandaag werd ook mijn eerste blogopdracht voor Lotus Diffusers gepubliceerd. Over tips in het huishouden met etherische olie. Je leest hem hier: Huishoudtips met etherische olie. Ik denk dat ik Carolien ga vragen om een geur tegen vieze, ouwe mannetjes.

Deze week gepubliceerd

Deze week op de agenda

  • sporten
  • een triple aan verjaardagen
  • hapje eten in het durp

Afvalrace

Ondanks mijn gebrek aan tijd om te sporten, haalde ik deze week een magische grens. Ik ben 10,2 kg afgevallen! Ik vierde dat vrijdagavond door even niet te letten op wat ik at (deed wel bruiswater in mijn gin…). Toast, chips, nootjes, hummus, zoete aardappeldip.
Verder alles goed, deze week wel weer elke dag aan de bak.

Print Friendly, PDF & Email