Zo, even twee weken in één deze keer. De tijd vliegt echt!

Maandag

Werken, kinderen sporten.
S is te spelen. Noor en zij gaan oefenen voor de talentenshow. Ik hoor ze overleggen. Ja, Noor kan mooi dansen. dus da’s fijn. Maar ze moeten de jongens ook aan boord krijgen.
‘Als we nu een klein stukje Fortnite dansjes doen, dan stemmen de jongens ook op ons,’ bedenkt S handig. Haha. S, je moet de politiek in.

Dinsdag

Ik mag op paard Xyra. Ik doe ‘s middags een happy dance als ik het lees in de ruiter-app.
Als ik haar ‘s avonds sta te borstelen en net bij haar achterbeen been, stampte ze haar hoef weer in de grond, schrikt ze van een hond die langsloopt, werpt haar logge zes- à zevenhonderd kilo tegen de wand met mij er tussen en plet daarbij mijn hand. Ik schrik me de tyfus.
Juf komt vragen of ik niet op haar wil rijden. Nee. Of op een ander paard? Nee. Op het liefste paard van stal? Nee. Laat mij maar even koffie drinken langs de rand van de bank. Het is goed zo.

Woensdag

Sportmiddag.

Donderdag

Werken. P is naar een nieuwjaarsborrel, ik eet maar even bij mijn ouders met de kinderen mee. Gezellig!

Vrijdag

Ik doe iets engs! Ik ga naar een nieuwe kapper. Aangezien de lieve en kundige C niet meer bij mijn huidige kapper werkt, leek het me, in het kader van CO2 uitstoot, gedoe etc, handig om een kapper dichter in de buurt te zoeken. Ik ben enthousiast over het resultaat.
‘s Avonds ga ik met mijn schoonzus naar de film. Huisvrouwen bestaan niet deel 2. Heerlijke film. Daarna gaan we nog even door naar de dorpskroeg. Gezelligheid!

Zaterdag

Ik ga eerst met Noor naar zeemeerminzwemmen. Ondertussen maak ik een afspraak bij de opticien. Daar mag ik vanmiddag heen. Ik wil een nieuwe bril.
Ik word onwijs leuk geholpen. Geduldig. Altijd lastig om een bril uit te zoeken in je eentje vind ik. Maar de dame maakt harde keuzes. De grijze bril die ik best tof vind legt ze resoluut weg. Na een uur passen en een hoop gedoe over ‘accommoderende ogen’ (zelfs mijn ogen passen zich graag aan, aan een nieuwe omgeving), plussen, minnen, lezen en nog veel meer ga ik over tot aankoop van twee brillen. Een met een montuur waarvan ik van tevoren had bedacht dat het leuk zou zijn (nl schildpadmotief) en iets héél anders (ik had gehoopt dat zo’n minimalistische bril mij zou staan, werkelijk geen gezicht).

Ondertussen stuur ik deze naar huis

Als bijschrift zeg ik: 4-4.
Ik krijg terug: Grote bril.

Ik denk niet dat dit hem wordt. Op 4 april. Mijn verjaardag. De andere brillen hou ik nog even een verrassing.

Zondag

Ik ga lekker sporten. En ‘s middags belande we nog even in de Intratuin. Beetje troosteloos voelt dat aan. Ik ben toe aan een beetje wat meer actie.

En dan… instant verliefd. Op deze.Ik bestel haar. Ik schrijf het weg als een soort kerstbonus of iets dergelijks. Drie dagen later wordt ze bezorgd. Had ik nog niet eens gezien. Je kunt het geluid harder en zachter zetten door over de oorschelp te swipen. En op die manier kun je ook naar het volgende nummer. Ja echt, het werkt feilloos.

Maandag

Deze week ga ik mij op mijn blog storten. Er is nog zo ontzettend veel werk te doen en ik kom er telkens niet aan toe om het te doen, omdat Wanderweb aandacht vraagt. Deze week heb ik uitgeplant voor haast alle werkzaamheden voor Wanderweb, zodat ik kan knallen. Ik wil ál mijn posts herzien. Checken op feiten, prijzen en grofkorrelige foto’s. Aan het einde van de week is de score: nog 260 posts te doen. Ondertussen probeer ik ook mijn Pinterest account een boost te geven. Dat lukt. In een week verdubbel ik mijn views.
‘s Avonds sport ik.

Dinsdag

Werken, boksen, kinderen, eten, paardrijden.

Woensdag

Whoop, whoop! Tijd voor de vakantiebeurs! Eerst koffie met mijn blogmatties. Daarna gaan we afzonderlijk de beursvloer op. Ik probeer me niet te laten overweldigen. Ik geniet van de buzz en de goede vibe die er hangt. Op elke hoek lijkt wel iets te gebeuren. Dansjes, klederdracht, prijzen die te winnen zijn, Turkse all-inclusives met dames met engelenvleugels, tenten, een hele tourbus die naar binnen is gereden, een bak water waar optimistjes in liggen, van een doolhof in Tilburg city tot cruises met Seabourne. Alles is er.
Ik heb leuke (en minder enthousiaste… ) gesprekken en kom terug met een tas vol inspiratie.

Donderdag

Werken.

Vrijdag

Overdag app ik met J. Ze is ook toe aan een uitje. We besluiten naar de film te gaan. April, May, June.
Ik weet niet. Het is echt wel een goede film. De autistische Jan wordt steengoed neergezet. Het heeft iets tragikomisch. De dames in de bios lachen gênant hard om dingen waarvan ik dan weer niet vind dat er om gelachen moet worden. Aan het einde is er nog een euthanasie scene. Voor J een net iets te dicht bij haar bed show.
Tijd voor een borrel.

Zaterdag

Noor gaat zeemeerminzwemmen. Pippa heeft gister haar zwemles gemist door haar kinderfeestje. Ze wil heel graag mee. We gaan lekker even plonzen.
‘s Middags probeer ik nog wat werk gedaan te krijgen van mijn eindeloze lijst met posts.
We mogen aanschuiven bij mijn zwager en schoonzus aan tafel. Hij heeft een heerlijk pastasausje gemaakt en is ook heel blij met zichzelf ;-p.
Ik val ik slaap bij Robert de Niro.

Zondag

Noor doet een spreekbeurt. Alleen weet ze niet zo goed hoe te beginnen. Ik help haar een heel klein beetje op weg. Lastig, maar tof onderwerp heeft ze uitgekozen.
‘s Middags ga ik lunchen met oud-collega’s van Carlson Wagonlit Travel. Heerlijke verhalen. Over de verjaardag van je 90-jarige vriendje vieren, reizen, eten, kinderen en nog meer reizen. We eten bij Lab44 op de Hemkade. Echt een heel leuk plekje.
‘s Avonds val ik in slaap bij Trapped. De B12 is niet goed afgeregeld merk ik. Afgelopen week speelden er weer wat klachten op.

Deze week gepubliceerd

Deze week op de agenda

  • jumping Amsterdam
  • blogtrip naar het HUP-hotel in Mierlo

Afvalrace

De afgelopen weken ging het wat zwaar. Een beetje op en af op de weegschaal en hoewel ik het sporten wel volhoudt, zijn er te veel verleidingen op mijn pad om mijn voeding écht goed in de gaten te houden. Gezellige drankjes. Simpelweg honger (ja!). Avondjes naar de bios en etentjes.
Er is 7,7 af, wat minder is dan de vorige keer ja, dat heb je goed gezien.

Print Friendly, PDF & Email