De week is voorbij gevlogen en ik weet eigenlijk nog amper met wat… Ik merk dat ik dat vaker heb de laatste tijd bij het schrijven van de whereabouts. Tijd om weer eens wat meer in het hier en nu te gaan leven misschien?

Maandag
Werken, vooral aan de site van M. Deze week volgt meer spannend nieuws!
‘s Avonds ga ik even een uurtje crosstrainen. Om al de stommigheid van de dag te bannen.

Dinsdag
Noor gaat pony’s borstelen, ik ga ‘s avonds paardrijden. En dat was de dinsdag…

Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst en het e-book Uitgerekend of Uitgeteld gratis te ontvangen.

Woensdag
Lekker naar de kapper. Ik steek vooral tijd in het opzetten van mijn Instagram account voor Wanderweb. En ik ben heel erg bezig met het vinden van de ultieme manier om sitespeed te verbeteren. Iets waar heel veel sites beter op kunnen presteren en waar maar weinig aandacht aan wordt besteed. Ik bij me er in vast. En heb er heel veel lol in.
‘s Avonds infoavond van Noor haar klas. Ik verbaas me maar weer eens. Ik zeg niet waarover. Hou het hier maar gewoon op.

Donderdag
Werken tot de school voorbij is, vandaag weer geen oppas. Wat de meiden wel eens leuk vinden, want op donderdag kunnen er andere kinderen spelen dan op de maandag of dinsdag.

Vrijdag
De lancering van het boek van een van mijn klanten waarvoor ik de marketing in aanloop naar de lancering heb gedaan. Erg leuk om te zien hoe goed het ontvangen wordt. Vandaag vertrekt P voor een weekend ‘bushcraften’ en ‘extreme survivallen’. Ik zie hem slepen met regenbroeken, vuilniszakken en een slaapzakje. En ik prijs mezelf gelukkig dat ik in een warm huis slaap vanavond. Succes hoor!
Natuurlijk hebben ze veel lol, want het is ‘mannenweekend’.
Wij vrouwen doen lekker vrouwenweekend, met nagellakken enzo. Ik eet met Pippa bij restaurant Vito, terwijl Noor op kinderfeest is. Bij thuiskomst zeg ik dat ze maar vast richting bed moet gaan.
Ik ruim beneden nog een en ander op en vind de kaart van het feestje waarop staat ‘je kunt haar weer op komen halen vanaf half acht’…
‘Pip! Kleed je maar weer aan, we moeten Noor nog even ophalen.’
Ze moppert best wel.
Tot ze op het feestje is en nog even lekker de chipsbak in duikt.
Ik zie Noor nog duizend rondjes draaien terwijl ze zichzelf vol sprayt met haar eigen meengenomen glitterpoeder (want thema gala). Het was een tof feestje.
Als de meiden in bed liggen kruip ik lekker achter mijn laptop.

Zaterdag
Relaxte ochtend, daarna even koffie drinken bij mijn moeder en door naar het winkelcentrum. Vrouwenweekend is ook shoppen namelijk. Ik haal lekkere
dingen voor vanavond en we halen nog even een broodje bij de Subway. De dames zijn verbaasd dat we die gewoon hebben in Heerhugowaard.

‘s Avonds eten we wraps, luisteren we naar de nieuwe ASOT van Armin (hello Mexico!), dansen we en daarna is het tijd voor een spa-moment (want vrouwenweekend…). Ik masseer, doe maskertjes, zet een spa-muziekje op en vraag me af wanneer mijn zenmoment eigenlijk is.

Om kwart over zeven is het stil in huis. Tijd voor mij. Ik zet een film op en ga op tijd naar bed.

Zondag
Ik word wakker met een hand op mijn gezicht. ‘Mogenweplaymo’en’.
Natuurlijk mag dat. Wie vraagt er zoiets?
Ik heb een vet relaxte dag. Ik blaas oude posts nieuw leven in of verwijder ze. Van sommigen begrijp je echt niet dat mensen er zoveel waarde aan hechten. Ik hou gewoon de gordijnen dicht. Zo lekker voor een keer. Cocoonen…
Omdat ik zoveel nakijk over reizen die ik heb gemaakt krijg ik enorm veel zin om iets te boeken. Deze bijvoorbeeld… dat wil ik al zo lang!

Vakantiepark Mölke

Ok, ik moet heel even de deur uit voor boodschappen en Pippa kiest haar tractatie uit. Maar verder is het toch een heel fijne dag.

P komt thuis, moe, stinkend naar kampvuur en toe aan een douche. Hij heeft het enorm gezellig gehad, maar hij voelt zich nog niet direct Bear Grylls.

De vorige whereabouts lees je hier: #287

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • Pippa 6 jaar en alle festiviteiten rondom deze gebeurtenis
Print Friendly, PDF & Email