Een lekker eerste weekje van het schooljaar! Met nog heerlijk weer!

Maandag
Daar gaat die kleine Pippa naar groep 3! Ik ben trots op haar. En zij niet minder op zichzelf, dat zie je zo…


Na school mag Noor mee met een vriendin naar een zwembad in de buurt en heeft Pippa een vriendin mee.

Omdat P op zijn werk erg druk is, ga ik in de avonden bloggen. Zo schrijf ik snel alle verhalen van afgelopen vakanties op…

Dinsdag
Na school gaan we lekker zwemmen. Het is zo vies warm, maar in het zwembad is het heerlijk.
We eten in de tuin, net een picknick. Heerlijk.

Woensdag
We moeten naar de tandarts, altijd reden voor een feestje. Daarna vieren we dat we geen gaatjes hebben, met een groot ijsje. Doen we anders nooit, maar nu mag iedereen kiezen wat hij wil. Dus ook twee bolletjes. En discodip.

Ondertussen werkt P gestaag door. Hij is er ‘s avonds net wel, net niet als de meiden gaan slapen.

Donderdag
Vandaag begin ik aan een wel heel toffe klus. Uiteindelijk ga ik door tot ‘s avonds elf uur. Soms zit je gewoon in een lekkere flow dat alles lukt en wil.

Vrijdag
Voor het eerst weer naar zwemles. Pippa heeft een nieuwe juf. Ik breng haar even naar binnen maar de blikken van de zwemjuffen zeggen genoeg. KSST!

Ok, alrighty… ik hou al op. Samen met Noor verzin ik in dat uurtje tijd hoe en wat we gaan doen met haar kinderfeestje. We maken een uitnodiging en bedenken wie er allemaal mogen komen. Dat is nog niet eenvoudig…

‘s Avonds drink ik een paar gt bij E. Ze heeft groot nieuws wat ik even live moet horen.

Zaterdag

Gister scoorde ik een Social Deal voor het Dolfinarium. Nog voordat hij open gaat, sta ik bij de ingang met een tas vol zwemkleding, want jawel! Het Dolfinarium heeft tegenwoordig een watertoren met glijbanen. Een voor kleine kids en eentje met wat uitdagender werk.
}

Na een heel leuke dag gaan we ook nog eten bij Hans en Grietjen in Zeewolde. Een pannenkoekenrestaurant en speelplek die al een paar jaar op mijn verlanglijstje stond.
Moe rijden we naar huis. Noor kruipt in de auto onder een swaddle terwijl de regen over het IJsselmeer trekt en we ook nog worden getrakteerd op een waanzinnige zonsondergang.

Zondag

Om negen uur doe ik de weekendboodschappen, inclusief iets voor het onbijt. Om half elf zitten we in d bioscoop. De Playmobil film lijkt te verdwijnen uit de bioscopen en die wilde ik per se nog gaan zien.

Heerlijk gelachen.

‘s Middags ga ik eens lekker zitten voor de F1. Binnen vijf minuten rijdt Kimi over Max heen en is het gedaan. Bugger…

De vorige whereabouts lees je hier: #283

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • start dansseizoen
  • feestjes
Print Friendly, PDF & Email