Een weekje van alles voor het laatst. Van dag zeggen en uitzwaaien.

Maandag

Noor haar verdict is binnen. Ze mag meetrainen met de wedstrijdgroep, maar in eerste instantie als bankzitter. We bespreken het en besluiten deze logistieke puzzel te laten voor wat hij is en gewoon lekker een paar lesjes uit te zoeken voor komend jaar.

Dinsdag
Vanmorgen laat ik even wat bloed prikken. Ik druk hem niet goed dicht, waardoor ik er minstens een week uit zie alsof ik mishandeld ben. Daarna naar een klant en weer terug naar huis.

Noor wil morgen trakteren, dus ik sta heel de middag in de keuken om goede cupcakes te produceren.

Gelukkig heb ik hulp.

Wil je lekker lezen tijdens de vakantie? Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst en het e-book Uitgerekend of Uitgeteld gratis te ontvangen.

Woensdag
Eerst loop ik een rondje om het meer met de G. Thnx! Vervolgens mag ik bij datzelfde meer uit lunchen met N. bij Lovers & Hunters. Lekker hoor! Bedankt :-)!

‘s Middags mogen de meisjes lekker spelen, want geen danslessen.

Donderdag
Werk, werk, werk…

Vrijdag
We gaan een kadootje voor juf B kopen. Ik heb al ik weet niet hoeveel afscheids- en bedankkadootjes gekocht de afgelopen tijd, maar deze juf, is zo tof geweest voor Pippa. Soms als ik het zwembad in gluurde zag ik dat Pip een dikke knuffel kreeg al ze per ongeluk tegen de juf aan zwom. Ik vind het fijn als mensen die met kleuters omgaan geen ijskonijnen zijn. Ze gaat ander werk doen en ze heeft zich laten ontvallen dat ze een grote hobby heeft waardoor wij even legitiem in de Pipoos mogen rondlopen. Hoera!
Ik was alleen vergeten dat het vrijdagochtend was. In Alkmaar. We lopen over Japanners en heel veel Israeli’s heen langs de kaasmarkt. Pippa knijpt haar neus dicht.
‘Gátver mam, kunnen we hier snel weg?’
Ik zie kaasdragers (voor het eerst in mijn leven!) lopen en vind dat loopje maar eigenaardig. Alsof ze diarree hebben en snel naar de wc rennen en toevallig nog wat kazen tussen popje 1 en 2 hebben hangen.

Zaterdag
Joehoe! We mogen weer eens naar Julianatoren. Noor en Pippa zijn door het dolle heen. Om half twaalf arriveren we. Het is vrij rustig, want ook soms een beetje regenachtig, maar dat mag de pret niet drukken. Ze genieten volop.
Zondag
We moeten een begin maken met inpakken. Ik draai een wasje of zes en kan vervolgens de helft niet inpakken. Ik ben echt voor inpakken de dag voor vertrek.

Silver lining; de cijfers van Wandernan gaan ontzettend goed.

De vorige whereabouts lees je hier: #

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • donderdag vertrek naar Canada
Print Friendly, PDF & Email