Even snel hoor. So much to do, so little time. Vanmorgen eerst even langs de huisarts, daarna even het hoognodige. En nu snel verder. Ik ben wel weer heel lekker aan het werk gelukkig!

Maandag

Afspraak, werken, ballet, vergadering.

Dinsdag
Geen idee meer…Lekker Netflixen met Hannibal denk ik. (zijn we overigens mee gestopt, na de zoveelste berg op elkaar gestapelde lijken)

Woensdag
Balletmiddag.
Ik ben begonnen Grace & Frankie te kijken. Na een aanvankelijk lastige start begin ik het echt leuk te vinden. Bedankt M. voor het delen van deze tip!

Donderdag
Naar klant x, daarna door naar C. van Lotus Diffusers. Ze hoort van mijn hoofdpijn en mengt even wat olie. Resultaat: de hoofdpijn trekt weg. Wow. Onderaan de post zie je een post over Etherische olie mee op reis. Als je hier op klikt krijg je een artikel met kortingscode. Tipje.

De rest van de middag ga ik hard aan de slag.

Vrijdag
Hoera, even naar de kapper. Ik lees overigens ‘s middags een artikel over föhnen van dezelfde kapper. Blijkt dus dat ik het al 42 jaar zelf verkloot door ondersteboven even snel mijn haar te föhnen. Krijg je pluis van, omdat de schubjes open gaan staan. Man… had iemand dat niet eerder kunnen melden?

‘s Middags heb ik voor de dames ook een afspraak geregeld in het dorp. Ze gaan er lekker voor zitten, kletsen met de kapsters honderduit. Over ballet. En haar. En kapster willen worden. Ze krijgen the full monty. Twee kleuren gel, glitters én Elsa-vlechten.

Daarna doen we boodschappen. Noor wil koken. Voor papa. En de tafel extra mooi dekken. En kaartjes neerzetten. We maken een broccoli-taart. Noor doet bijna alles zelf (behalve de broccoli even snel koken). Pippa maakt een smoothie.

Ik pak een pakketje uit van ICI Paris. Een kadootje die ik nog van een klant had gehad in de vorm van een kadobon. Thnx dear A. Nu heb ik vet mooie wimpers met mijn Lancôme Monsieur Big. Ik heb nu allemaal andere mascara’s geprobeerd, maar Lancôme is echt the bomb als het gaat over mascara’s. Ook mijn geliefde MAC kan er niet aan tippen. En nu met moederdag was er een leuke aanbieding, want zeg nu zelf… 35 Euro voor een mascara is misschien best een pittige prijs. Da’s meer dan 80 florijnen. 8 florijnen per ml.

Na deze verwenning wordt ook mijn andere nieuwe baby bezorgd. WanderWeb, mijn baas, heeft mij een nieuwe Bose gegeven. ‘Cause noise cancelling headphones zijn onmisbaar als online entrepeneur. Er zit een app’je bij, dan kun je hem een naam geven. “Wandernan’s Bubble” heet hij.

Zaterdag
P zou met Pippa en Noor kadootjes regelen en de boodschappen doen, maar Pippa is niet te genieten. We besluiten dat we even opsplitsen. Resultaat; de broek die ik wilde kopen en de winkels waar ik heen wilde zijn verandert in een shopping spree met als resultaat een nieuwe jurk voor Pippa.

Spontaan wordt er een date geregeld met Shere y Paul (van het gelijknamige blog). Ze komen met hun kids even een hapje eten. Ik maak voor het eerst soesjes en het lukt. Hoera! Ik vul ze met zelfgemaakt bakkersroom…


Shere neemt bier, wijn, taart en Friese dumkes mee. De kids koppen alvast de tulpen in de achtertuin, haha. Heerlijke avond!

Zondag
Ach ja, moederdag. Het is een feest van glitters, hartjes. Heel veel liefs, een lekker ontbijtje en heel veel fijne spulletjes voor in de nieuwe badkamer.

‘Je bent de liefste moeder van de wereld. Behalve als je boos bent. Dan is K (schoolpleinmattie K, steek hem in je zak 😉 ) de liefste moeder.’
Heb ik dat…

Daarna ga ik naar mijn eigen moeder. Ze krijgt een film van me die ze laatst opnoemde. Met allemaal verzamelt lekkers. Mijn vader meet voor de grap (want ik heb wat vage en vervelende klachten) even mijn bloedruk op. Ok, dat ziet er niet best uit. Ik zie voor mijn ogen al mijn heerlijke slechte gewoontes verdwijnen.

Morgen toch maar even naar de huisarts.
-> Even alvast een spoiler alert voor volgende week, ik ben dus vanmorgen geweest, en moet morgenochtend nuchter bloed laten prikken. Ik. Niet eten ‘s morgens. Hoezo wil iemand dat?)

Als ik thuis kom ga ik met Pippa oefenen met fietsen. Ze kan op zich los fietsen, maar durft niet af te stappen en wegfietsen vind ze ook nog moeilijk. We oefenen en oefenen. Tot ze het door heeft. Dan fietsten we naar school. De weg is lekker rustig en het lukt haar. Ze kijkt zo trots!

P is ook blij, nu kunnen we twee fietsen uit de schuur verkopen.

De vorige whereabouts lees je hier: #267

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • ondernemersclubje
  • hopelijk de lancering van de nieuwste telg uit de virtuele Wandernan stal. Dit kan echter alleen doorgaan als ik deze week genoeg tijd kan vrijmaken. . … Spannend! (gaat door als ik genoeg tijd kan vrijmaken van ander werk deze week en vooralsnog lijkt het daar niet helemaal op)
  • eten met vrienden
Print Friendly, PDF & Email