De week is voorbij gevlogen. En wat heb ik eigenlijk gedaan? Geen fluit… ja, werken en heel veel schoonmaken.

Maandag
Vandaag is de laatste dag dat de badkamerhelden er zijn. Hoewel. Nee, ze komen toch morgen ook nog. Er zitten wat dingen tegen. Vooral voor hun balen. Ik douche nog wel een dagje bij mijn ouders.
Wij gaan naar de IKEA. Heerlijk! Nieuw handdoeken, opbergbakjes. Ik hou zo van opbergbakjes. Nepplanten (ja sorry, ik hou die andere gewoon niet heel). We eten er gezellig. Topdagje. Daarna moeten we nog slippers voor Pippa halen. Die van haar waren stuk.

Dinsdag
De eerste ochtend dat er niemand is. We doen alles extreem langzaam. Ontbijten, met sapjes. En dan even langs het badhuis. Ik werk aan mijn project x.

Sta jij trouwens al op mijn mailinglijst? De nieuwsbrief van Wandernan komt eens per maand uit. Inschrijven doe je hier. Als je inschrijft, ontvang je ook een gratis e-book automatisch in je mailbox!


Woensdag
Schoonmaken en wassen, en wassen en schoonmaken.

Donderdag
Vandaag keihard aan de gang voor Wanderweb. Ik werk aan een stuk door gestaag mijn Wunderlist af. Ik hou aan het einde van de dag 6 punten over en ben tevreden. Ik eet vandaag in mijn eentje. Raar na weken mensen om me heen gehad te hebben.

Vrijdag
Vandaag staat in het teken van het laatste stof wegvegen.
‘Mama, vind jij dat nu leuk? Al dat schoonmaken?’
Eh… nee, het niet mijn lust en mijn leven, maar in dit geval heb ik er wel pret in. Sorrynotsorry. Nu heb ik tenminste eer van mijn werk.
‘s Middags komt P helpen. Da’s wel even fijn eigenlijk. Als het hele project badkamer (inclusief restpuntjes) afgewerkt is, dan zal ik wat mooie foto’s maken om het jullie te showen.

Als we klaar zijn gaan we lekker uit eten. P heeft een bon gekregen. Als hij gaat betalen blijkt dat we hem hadden moeten activeren.
‘Mooi, dan komen we nog een keer langs.’
Hij betaalt blij de rekening. Pippa staat naar de knuffelberen.
‘Mooi zeg! Krijg ik een knuffel?’
Kom maar hier zegt de mevrouw en ze geeft Pippa een knuffel.
Haha.
Daarna krijgen Noor en Pippa allebei gewoon een hele knuffelbeer! De beren worden innig gekust op de terugweg en krijgen meteen de VIP-spots in bed.

Wij kijken het laatste deel van O Sabor das Margaridas. Mooie twist op het einde.

Zaterdag
Zo… even niets. Ik werk aan project x. En ga met de dames boodschappen doen. We kopen extra lekkere hapjes en kruipen ‘s middags onder een dekentje op de bank met een filmpje.

Zondag
Om kwart voor tien zien we dat om 11:00 in Schagen de film Wonderland draait. We zorgen dat we snel klaar zijn. Wat een heerlijke film! Het gaat over een meisje wat een pretpark bedenkt en daar uiteindelijk ook zelf in terecht komt. Daarna hebben we zin om drie dagen in een pretpark rond te lopen. Bij voorkeur Europa-Park.

En dan is de vakantie voorbij. Nu elf weken bikkelen tot de zomervakantie. En die tijd hebben we hard nodig hoor ;-). Even wat uren maken. Uitzoeken wat we nu toch in Canada gaan doen. De gang verven. Noor’s kamer pimpen. Feestjes. Concerten. Balletvoorstellingen. Dat soort dingen.

De vorige whereabouts lees je hier: #266

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • moederdag
Print Friendly, PDF & Email