Lees je weer mee hoe de week was? En vertel je mij ook of jij nog vakantieplannen hebt? Wij genieten heerlijk in ons enorm luxe huisje in Hellendoorn van een welverdiende vakantie. En wat treffen we het met het weer!

Maandag
Vandaag heb ik weer een paar uur coaching op de planning. Vandaag komt S. eens horen hoe die achterkant van haar site er nu eigenlijk uit ziet en hoe alles werkt. Ik leg het uit en het blijkt verrassend simpel voor S. Altijd lekker als muntjes vallen.
Ik vind het zo leuk om te doen!

‘s Middags krijgen we het wie speelt bij wie gel*l. Noor heeft A mee naar huis. Ze maken samen, met heel veel glitterlijm een ‘Falentijnskaart’ voor meester H.

Ik hoop dat de bergen lijm droog zijn voor Valentijnsdag.

Pippa is bij J wezen spelen. We zwaaien J uit (want Pippa wordt thuis gebracht), Pippa springt omhoog terwijl ik naar beneden buig over haar heen.
*ik* zie*sterretjes*`

Mijn kaak is blauwe en stijf.

Ik ga op tijd naar bed en val vrijwel direct in slaap. Een unicum. Een half uur later word ik bruut gewekt door de telefoon van P.
P springt uit bed en ik zit rechtop.
Wattiserwatiser?
Het bleek werk te zijn.
P denkt dat hij zijn telefoon op stil zet, maar vergeet de trilfunctie.
Een uur later wordt hij weer gebeld.
Als hij terug komt moppert hij dat hij een aparte wekker wil.
Pardon. Die heb je een jaar geleden van Sinterklaas gehad joh. Je moet er alleen een batterij in doen. En misschien de gebruiksaanwijzing lezen.
Laten we zeggen dat ik not amused ben. Als ik rond 1 uur eindelijk kan gaan slapen. Terwijl P vanaf de bank ‘zijn’ imperium runt.
Geen zorgen, we hebben een fijne bank.

Dinsdag
Vanmorgen begin ik met een workshop Facebook & Canva. Een leuke manier om prachtige graphics te maken voor je Facebookpagina.

‘s Middags neem ik de dames mee naar de bieb en de supermarkt. Ik zoek naar een hotel in Ottawa (die had ik nog niet, als ik alles rond heb show ik jullie onze route hoor!) en snel koken.
P komt binnen als ik over tien minuten weg moet. Het lijkt hier wel een estafette.
‘s Avonds geef ik een inhouse training bij een kledingzaak. Heel erg leuk om te doen. Zeker als we echt resultaat boeken.

Woensdag
Ik maak weer een mooie wandeling met Yvonne van KIJKwandelcoaching. Het is prachtig in de Schoorlse duinen. Ik kom echt heel gestresst aanlopen en na een uurtje ben ik redelijk zen voor mijn gevoel. Lekker.

Donderdag
Valentijnsdag. Pippa is verliefd. Als ze hém ziet, is het net of ze flauwvalt. Zo voelt dat. Hij weet het nog niet, maar haar kleutervriendinnen hebben het wel tegen zijn juf gezegd, want hij komt uit een andere klas.
Noor, die heeft de halve dag briefjes zitten schrijven met een jongetje uit de klas. En nu hebben ze ‘verkeering’.
Hij vroeg: ‘heb je een telefoonnummer.’
Zij zei: ‘nee, maar dat is niet erg.’
Hij zei: ‘Ik ben er misschien niet maandag.’
Zij zei: ‘Dat is niet erg, haha.’
Ze wist immers dat ze heel de vakantie weg zou zijn. Alleen weet dat arme knulletje dat nu dus niet.
‘Hij keek wel een beetje sip toen we naar huis gingen.’
Ik snap het wel. Hij had zijn best gedaan om haar te strikken, maar het kwam niet helemaal aan bij fladdertje. Overigens mag ik dit jongetje graag. Hij was degene die tegen Noor in haar rode tutu en met net een dramatische voorstelling achter de rug, terwijl ze bij mij kroop van schaamte fluisterde dat ze er zo mooi uitzag. Zie: de whereabouts 205 voor het hele verhaal.

Vrijdag
Ik sta onder enige druk. We zouden gister inpakken, maar dat is voor de helft gebeurd. Ik moet nog voor wat klanten klussen doen. En dan kom ik tot de conclusie dat mijn site op zwart staat. Ik hang aan de lippen van de tech-jongens van mijn hostingmaatschappij. Alleen kunnen zij mij ook niet helemaal helpen. Ze zien wel waar het probleem zit en dat is niet direct hun expertise gebied. Gelukkig helpen ze me wel op weg. Alleen helpt het niet direct. En als ik na twee uur proberen mijn kind weer van school moet halen zit ik echt even tegen mijn plafond. Ik kan gewoon wel janken.

Hoe ga ik dit in godsnaam oplossen het liefst nog voor ik weg ga? Eerst maar een lunchen met mijn schat. Vervolgens sta ik zonder handdoek (maar godzijdank mét een badpak voor Pippa) bij het zwembad. Ik race naar huis en probeer nog wat met de site.
En pak ondertussen als een idioot de laatste dingen in. Achteraf vergeet ik een nachthemd. En een rugzak. Oh. Crap.

Mijn site lijkt weer te werken. Zij het zonder plugin’s. Zeg maar als een huis zonder voordeurslot.

Ok, laten we maar vertrekken…

Bij aankomst zijn we verrast door de technologie in ons huisje. In de badkamer zit een licht wat langzaam (of snel, als een discobal) verandert, een bizar grote jacuzzi, een inloopdouche met twee regendouches, een infrarood sunshower. In de woonkamer staat een Sonos-Ding (geen verstand van… leuk speelgoed), maar ook in de badkamer hangen boxen. Hoera… dansen onder de douche. De bedden zijn opgemaakt, dus we hoeven er alleen maar in te ploffen.

Zaterdag
We beginnen met het zwembad. Het is klein en als het te druk wordt houden we het voor gezien. De meisjes zijn tevreden. Want zwemmen is het allerleukst.

Daarna gaan we we dansen onder de douche. Hardwell, Timmy Trumpet en Elsa’s Laat het los. Als iedereen weer lekker ruikt eten we een broodje en vertrekken we naar de Sallandse Heuvelrug. Daar speuren we naar eekhoorns Joep (voor Pippa) en Jonas (voor Noor) langs allerlei speelelementen. Ontzettend leuk.

Klimmen, klauteren

De Dassenburcht

Een hut!

Hoera, bomen in het bos

Hier word ik zo lekker rustig van… (want dat takje kan er nog best diep in)

We drinken koffie en doen boodschappen.

Ik denk dat ik de sterren van de hemel kook. Ik werkelijkheid valt dat nogal tegen. Om niet te zeggen, het is gewoon echt niet ok.

We kijken the Bodyguard af. Aanrader! Nee, niet de film, maar de serie op Netflix. Ik zal mijn lijstje na de vakantie weer een update geven.

Zondag
We starten op met verse broodjes. Een regendouche.

Vervolgens flashen we onze museumkaart in buitenmuseum Ootmarsum

Wil je deze foto printen voor *hem*

Vervolgens gaan we naar Denekamp, eerst lunchen we in de prachtige tuinkamer (met spelletjes!) en dan kunnen we nog net aansluiten bij het practicum van Natura Doet

Ontzettend leuk museum met kinderen! Ook voor volwassenen.

Knuffels plaatsen bij de opgezette broertjes

We rijden een stukje van de Sagenroute en komen langs de meest geweldige verlaten weggetjes

En kunnen we fjorden aaien

En dan… het beloofde bad. Joehoe!

 

De vorige whereabouts lees je hier: #255

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • lekker genieten op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg
Print Friendly, PDF & Email