Goedemorgen! Als je dit leest ben ik net geland op Olbia in Sardinië. Normaal gesproken zou ik je op de hoogte houden van mijn avonturen via deze whereabouts. Maar weet je? Ik doe het gewoon even niet. Ik heb zo ontzettend hard gewerkt het afgelopen jaar. En zoveel uren achter mijn computer gezeten. Over drie weken ontvang je een volledige update. Tot die tijd zijn we uiteraard te volgen op Instagram en vooral via de Insta Stories. En voor nu vertel ik je alvast onze plannen voor de zomer!
Maandag
Werken. Met de kinderen doe ik boodschappen, halen we een eenhoorn-ijsje en brengen we pakketjes weg. Het is een klusje waar ik vroeger 20min over zou doen. We waren nu dik anderhalf uur onderweg.

Als we gegeten hebben gaan we nog even lekker naar het strand. Ik vind het zó’n voorrecht om

Dinsdag

Gratis e-book ontvangen?
Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst en het e-book Uitgerekend of Uitgeteld gratis te ontvangen

Woensdag
De kinderen gaan naar school. Noor met een emmertje (want ze gaat soppen denk ik?). En Pippa met het speel Eenhoorn Fonkelglans (topspelletje van Haba, tip!). Ik ga verder waar ik gebleven was met mijn Murphy site. Heb ik wel eens verteld dat je bij hosting nooit voor de goedkoopste moet kiezen? Vast wel. Maar de duurdere varianten zijn ook niet per definitie beter…
‘s Avonds gaan we met de ouderraad een heerlijk biefstukje eten bij een lekker Hollands restaurantje ‘op het dorp’.

Donderdag
Vandaag kan ik aan de site van A beginnen. Mooi theme, wel heel veel uit te zoeken. Maar ik knutsel heerlijk en maak alle verbindingen. En aan het einde van de dag ben ik behoorlijk tevreden over het resultaat. Gelukkig zijn A en haar J snel met het maken van een restpunten lijstje.
De kids komen super blij thuis van opa- en omadag
We kijken samen een aflevering Unabomber.

Vrijdag
Vandaag kan ik beginnen met de restpunten. En heel veel ‘laatste klusjes’. De kids hebben al vrij. Gelukkig is P er voor het entertaiment en wat huishoudelijke klusjes. Ik ben die idioot die het huis schoon en opgeruimd wil hebben voor we op vakantie gaan. Dat is meestal wel te doen, maar nu was het niet eens basis schoon en zeker niet basis opgeruimd. We hebben dus nog wat te doen.
‘s Middags komt Monique langs om haar site te bekijken en een uurtje uitleg over het gebruik van haar site. We zitten heel relaxed. Terwijl Noor en Pippa af en toe langsrennen ‘La la la! Kapitein onderbroek!’ gillend. En Pippa ook echt in haar onderbroek. ‘Pip, waar is je broek?’ Ze kijkt me aan of ik haar nog nooit een broek gegeven heb. Lekker profi allemaal.

Mocht je nog bijles op IJburg nodig hebben: Bijspijkeren bij Monique.

Zaterdag

Rond ik de site van A. af en maak ik het hele huis schoon.

Mocht je financieel inzicht willen hebben in je bedrijf… ga dan zeker even kijken op CNTRL F
‘s Avonds kijken we ‘the Wave’ een indrukwekkende avonturenfilm over een tsunami in het Geirangerfjord. Dat wil zeggen, indrukkwekkend tot 1u10 daarna verzand het toch in een soort Amerikaanse heldenverhaal.

Zondag
Rustig ontbijten en dan proberen om in twee uur tijd in te pakken. Het lukt me bijna. Ik heb een koffer minder mee dan we mee mogen (hoera…!).

We eten lekker bij mijn ouders (BEDANKT!), vannacht moeten we belachelijk vroeg op staan. Ik ga dus nu afsluiten,

De vorige whereabouts lees je hier: #225

Deze week gepubliceerd:

De komende weken
De kids hebben vanaf vrijdag 20 juli al vrij. Zij hebben zes heerlijke weken voor zich liggen. We gaan eerst met zijn viertjes tweeënhalve week naar Sardinië. Eindelijk eens een strandvakantie met de kids. En wat voor stranden! We gaan naar vier verschillende accommodaties. En zelfs kamperen! Ik!

Als we thuis komen zijn we vier dagen thuis voor Noor en ik naar Antwerpen vertrekken om daar een speurtocht te doen. We mogen er een nachtje blijven en gaan je dus vast nog meer laten zien van deze fijne stad.

We gaan de nieuwe attractie van Madurodam bekijken.

En Noor en Pippa willen heel graag terug naar Fiep, Fiep Hoera! In Baarn. Dus die staat ook op de agenda.

Omdat P naar de F1 in Spa gaat, gaan wij met zijn drietjes nog een week weg (eerst zouden we een weekend gaan, maar het verschil tussen weekend of week was zo klein!).

Tussendoor is Noor ook nog jarig. Zij wordt 18-8 8 jaar. Een echt infinity feestje dus. (NERD ALERT!)

Print Friendly, PDF & Email