Wat een lekker weekje. Mooi weer. Leuke afspraken. En opeens nog weer veel meer werk dan ik me kan wensen nog even vlak voor de vakantie. Nog steeds geen stress hoor. Alleen maar leuke dingen! Ik ga het dus een beetje kort houden… En ik ga me deze week beraden hoe ik het ga doen met de whereabouts in de vakantie. Ik heb nl geen computer meer waar ik mijn SD kaart in kan stoppen… Ik denk dat ik jullie even een paar weken alleen ga laten. Kan dat?

Maandag
Er kwamen wat kindjes spelen. Ik heb daar soms best moeite mee merk ik. Andere ego’s in huis. Ook als het heel leuke kinderen zijn. Ik vind het gewoon vermoeiend op een of andere manier. Hebben meer mensen dat? Wat doen jullie eigenlijk? Ga je dan met kinderen spelen, of laat je ze aan rommelen of …?

Een volger liet mij zien dat ze met de e-reader aan het zwembad mijn boek aan het lezen was. Ik vind dat altijd een beetje spannend. Maar ze las hem uit en stuurde een berichtje dat ze er om had gelachen! Hoera! Wil jij hem ook lezen:

Gratis e-book ontvangen?

Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst en het e-book Uitgerekend of Uitgeteld gratis te ontvangen

Dinsdag
P heeft vrij. Ik kan lekker doorwerken vandaag en we nemen tijd om te bedenken hoe we een nieuwe badkamer vorm willen geven. Want er beginnen wat dingen stuk te gaan. Ik zie enorm op tegen het 3 weken niet kunnen douchen in eigen huis. HELP! Maar het zal een keer moeten.

Ik maakte ondertussen de site van bollenboer P af. Met allemaal mooie plaatjes van de tulpen die in tijdens de paasdagen fotografeerde.
En ‘s middags de site van M. Die bijles gaat geven. Ik was heerlijk aan het knutselen. Zei ik al eens dat ik mijn werk énorm leuk vind?

Ik had speciaal een vergadering verzet om naar het Belgisch voetbal te kunnen kijken. Wat een prachtige strijd. Jammer van de uitkomst en zeker niet verdiend. Maar tja. Dat hoort bij het spelletje.

Woensdag
‘s Middags een gesprek op een klein k-stoeltje met mijn kleine kleutertje. Het gaat goed. En ze is sociaal. En ze kan goed opruimen. Come again?

‘s Avonds een vergadering met het bestuur van de ouderraad. Dat wordt altijd laat. En is gezellig.

Donderdag
Lekker werken. Lekker relaxen.

Vrijdag
‘s Middags komt A langs om te praten over een site. Dat doen we voor een half uurtje, daarna gaan we ijs kopen, want Noor had een goed rapport en A mooi werk. Noor en Pippa besluiten dat A, die trakteert, toch wel zeker op al hun feestjes mag komen. De gastenlijst van Pippa’s kinderfeestje verandert per week. Maar als je mag komen behoor je wel tot de inner circle.

Noor toen ze net haar ijsje liet vallen… het kwam goed hoor. Ze kreeg een extra bolletje van mevrouw IJssalon Dennis!

‘s Avonds gaan we naar Jurrasic World. Bier, Nacho’s en dino’s. Heerlijk. Mooi gemaakt die film!

Zaterdag
Jippie, we mochten op uitnodiging naar Julianatoren. We vertrokken op tijd voor een rit van anderhalf uur. Dat werden er drie vanwege een file op de A1. Man, man, wat zonde!
Desalniettemin hebben we ontzettend genoten van de dag.

Olijk duo gesignaleerd in de safari-autootjes

Pippa heel trots voor het eerst helemaal alleen in de olifantjes

Er is ook een waterpspeelplaats! Erg lekker met dit weer. Wij lagen ondertussen op de ligstoeltjes.

Nieuw bij Julianatoren: Cas de Ranger, compleet met show, YouTube kanaal en een speurtocht door het bos.

We kregen een lunch aangeboden en kochten zelf nog een suikerspin. Pippa’s hand verdween erin.

Deze week lees je in een ander post alles over de speciale zomerweken in Julianatoren.

‘s Avonds halen we wat eten in de dichtsbijzijnde AH en doen een picknick in Hoenderloo. Met gezonde dingen. Worteltjes, paprika met hummus-dip. Een lekker sapje.

Zondag
Even lekker rustig wakker worden en een volle middag naar de kapper. Het was zo keihard nodig. Kapster C legt uit dat we toch zeker moeten tonen, en iets met de uitgroei en de lengtes. Ik knik braaf. Ik vind dat je mensen die ergens verstand van hebben vooral beslissingen moet laten nemen. ‘Doe maar wat je denkt wat goed is.’
Drie uur later ben ik klaar. Ik ben af en toe de enige klant, zo heerlijk relaxed om op zondag naar de kapper te kunnen.

‘s Avonds kijken we Unabomber. Spannend! En ik ga eens vroeg naar bed… ook lekker!

De vorige whereabouts lees je hier: #224

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • voorbereiden op onze vakantie naar Sardinië
  • biefstukje eten met de ouderraad
Print Friendly, PDF & Email