De week is weer voorbij gevlogen. Bij jullie ook? En zijn er al plannen voor de meivakantie? Of heb je die misschien helemaal niet? Het wordt in elk geval heel erg mooi weer! Pak je koffie of thee (een borrel? Geen idee natuurlijk wanneer jij, daar aan de andere kant van het scherm dit leest natuurlijk ;-))

Maandag
De dag na de lancering van de site van Expeditie Kids Enzo. Er is een winactie gaande en we krijgen voor en achter de schermen veel complimenten. Echt heel fijn. Het is niet baanbrekend wat we gedaan hebben, maar wél een mooi platform wat gevuld kan worden met allerlei pins van ons vier. Heb jij de site al bekeken?

Check Expeditie Kids Enzo
Dinsdag
‘Als je eerst voor jezelf zorgt, dat valt er uiteindelijk vanzelf af wat het minst belangrijk is’. Wijze woorden van een wijze vrouw. Ik wou hem jullie even meegeven.

Woensdag
Vandaag komen de nieuwe matrassen. Is er zumba. En ballet. Is neef L. 16 geworden. En eten we patat.
‘s Avonds ga ik met J naar Bankier van het Verzet. Prachtige film! Nooit geweten (of bedacht misschien) dat een ook het verzet gefinancieerd moest worden en hoe dat gedaan is. Spannend en ontroerend.

Donderdag
We hebben het tijdens het onbijt over de oorlog. Noor weet daar nog niets van.
Pippa luistert ook mee.
‘Is die gemenegerik nu dood?’
‘Ja Pip, die is dood.’
‘Dat is best wel zielig.’

10 minuten gesprekje op school. Op kleine kutstoeltjes praten met de juf. Over dat Noor goed is in taal en begrijpend lezen en cijfermatig iets minder. Kind van d’r moeder. 

Daarna haal ik via Marktplaats een berg strijkkralen op. Zo. Wij kunnen weer vooruit. 

Vrijdag
Strijkkraalmiddag. Er wordt productie gedraaid. Nog maar 16 telefoons te gaan. Noor blijft onverminderd bestellingen aannemen. 

Zaterdag
‘s Middags gaan we naar een cross country paardenwedstrijd bijna in onze achtertuin. Ik heb nog nooit eventing of cross country gezien. Waanzinnig spectaculair! Paarden en ruiters uit Italië, Denemarken en heel veel Belgen en Duitsers. Olympische paarden (Bayro). De geur van gras en hamburgers. Suikerspin en bier. En daarbij dat heerlijke paardenpubliek. Mensen die al drie jaar niets aan zichzelf hebben gedaan (maar waarschijnlijk des te meer aan de paarden), mensen in Ralph Laurens, Hunter boots en Durbarry’s.
Ik heb een paar foto’s met mijn iPhone gemaakt. Bijna niet te doen natuurlijk, maar toch even een sfeerbeeld.

We staan op een mooi punt…

Bij de waterpartij

Waar ze in en uit rijden

Drie sprongen

Linksachter zie je de startbox

Bovendien staat er een scherm waarmee je het parcours wat je niet kunt zien kunt volgen en is de finish vanaf hier zichtbaar.

Je begrijpt, ik was er een beetje vol van. Zoveel spektakel. Bloedstollend spannend. 

We maken een heerlijke teriyaki burger uit het boek van Danny Janssen. Aanrader dat boek, voor fans van Aziatisch eten.
‘s Avonds doen we de voorbespreking voor Praag. Ik heb zelden in een groep vrouwen zo snel beslissingen zien nemen. Ik prijs mij nu al gelukkig met dit reisgezelschap. We gaan fietsen met Baja Bikes, doen de Joodse wijk en nog veel meer leuks. Zin in!

Zondag
Ik krijg lichtelijk de kriebels als ik mijn schema voor de komende drie weken zie. Vol. Of vakantie van de kinderen. Hoe ga ik dit in godsnaam regelen? De AVG hijgt in mijn nek voor zowel Wandernan als Wanderweb (en al mijn klanten!). Ik heb super toffe opdrachten (die gaan voor alles, en dat komt ook echt wel goed). Maar ook mijn blog verdiend aandacht en jullie moeten wat te lezen hebben. Bovenal wil ik met de kinderen een leuke vakantie maken. Ik wil er graag op uit trekken met ze. 

Het is weer een hele, hele fijne middag met mijn ex-collega’s van Carlson Wagonlit Travel bij Wonder’s in Zaandam. We lachen tranen in ons ogen als L even een boekje open doet: ‘Laten we eerlijk zijn, het blijft een klote-eind.’ (over haar business class vluchten naar Hawaï). Lekker sfeerbeeld met al die vieze bordjes *proest*. 
Het blijft bijzonder, dat we nog steeds eens in de zoveel tijd bij elkaar komen voor een gezellige middag en elkaars verhalen aanhoren sinds wij samen werkten op de Vijzelstraat in Amsterdam. Inmiddels hebben we niet alleen allemaal het bedrijf verlaten, maar werken zes van deze zeven op de foto niet meer in de reiswereld. 


Nou mensen, ik brei er een eind aan. Ik moet dus even mijn planning voor de komende weken onder de loep nemen.

Alles kom reg. 

De vorige whereabouts lees je hier: #211

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • ondernemersbijeenkomst
  • eten met golden oldie A
  • overlegje met W
  • koningsspelen
  • Expeditie Kids Enzo borrel
Print Friendly, PDF & Email