Dag Sinterklaasje! We zwaaien die lieve, oude man uit, maar nu heb ik iets leuks voor jou en je gezin. Vorige week konden jullie het al horen op Insta Stories. Wij gaan naar winters Madurodam volgend weekend. En jij kunt ook gaan!

Wat kun je winnen?

Foto’s: Madurodam

4 toegangskaarten voor winters Madurodam, geldig tijdens de Winterweken (je geeft van tevoren een datum op). Wil je er echt een toffe belevenis van maken, ga dan lekker tijdens een van de speciale avondopenstellingen. Mutsen, handen schoenen, aan, sjaal om en warme laarzen. Rooster marshmallows en heb een toffe tijd!

Winters Madurodam?

Wil jij genieten van een échte, witte winter in Nederland? Van 9 december tot en met 7 januari beleef je die in Madurodam gegarandeerd. Meer dan 50.000 lichtjes, besneeuwde kerstbomen én Madurodammertjes die schaatsen op de grachten. Het is iedere dag écht winter in het Haagse themapark. Zelfs de elfstedentocht gaat altijd door.

En wat helemaal magisch is: tijdens de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken op deze speciale dagen:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 december
  • Zaterdag 23 december
  • Dinsdag 26 – zaterdag 30 december
  • Dinsdag 2 – zondag 7 januari

In de kerstvakantie kun je de volgende extra activiteiten verwachten: er is een kampvuur, je kunt winterse lekkernijen halen bij de verschillende blokhutten op het plein, kinderen kunnen zich laten schminken en je kunt een toffe, winterse foto maken in de speciale Photo Booth. En van 24 t/m 26 december kunnen kleintjes zelfs op de foto met de kerstman.

Wat moet je doen?

– like Wandernan op Facebook
– schrijf onder deze post en/óf onder de Facebook post dat je graag wil winnen (dus niet alleen het bericht liken!)
– meedoen kan tot 23:55 op zaterdag 9 december 2017

Delen is altijd lief, daarmee help je mij mijn bereik te vergroten.

Winnaars:
– worden bekend gemaakt op zondagochtend 10 december via Instastories en Facebook

SUPERTIP: vandaag wordt op Expeditie Kids Enzo ook een winactie ingezet voor vier kaarten!