Poe. Ik ervaarde weer een soort druk en stress deze week. Hoe gaat dat bij jullie? Opeens komt er weer zoveel op ons af. Clubjes. Speelafspraken. Halen, brengen, taxi zijn.
En dat zorgt natuurlijk ook allemaal voor plezier en blije gezichten. Zo is het ook weer.

Maandag

Ik vind dat ik nieuw speelgoed mag. Van mijn lieve baas krijg ik een Dyson. Hoera! Ik had al een tijdje lopen kijken en dan nu ‘eindelijk’ gekocht.

Bij het uitpakken constateert Noor dat dit een soort LOL-surprise is voor grote mensen.

Dinsdag

Ik voel me enorm moe. Maar toch ga ik paardrijden op aanraden van P. Ik knap er idd wel lekker van op. Toch slaap ik ook deze nacht weer bizar slecht.

Woensdag

Eerst even lekker sporten. Het gaat lekker. En het bevalt me ook wel die twee keer in de week krachttraining, moet ik zeggen.

Daarna een gesprek met Sam van Common Heroes. Tijd om de broekriem weer even aan te halen…

Donderdag

Voor het eerst gaan de meisjes weer naar opa en oma. Ze zijn door het dolle heen. Zo leuk om te zien. Voor mij even vreemd hoor. De hele dag de stilte in huis. Gelukkig gaan de zaken goed en hoef ik me niet te vervelen. ‘s Middags ga ik wel even de stad in. Even iets moois voor mezelf kopen en iets aardigs voor een ander.

Vrijdag

Sporten. Te lang koffie drinken.

Pippa moet naar het zwembad. Ik breng haar heen en race weer naar huis om snel eea op te ruimen. Noor helpt heel lief. Dat gaat altijd wel net even sneller, een paar extra handen. Na en half uur is alles weer redelijk aan kant. Ik ga achter mijn computer zitten, want ik mag voor een samenwerking nog wat leuks uitzoeken. Hoera! Ik vergeet de tijd en rij op de tijd dat ik bij het zwembad moet zijn naar het zwembad toe. Oops. Gelukkig staat Pippa al aangekleed klaar. Oh, dat is eigenlijk best handig. Kunnen we dat niet elke week zo doen? Scheelt mij een hoop gedoe in die ellendige warme hokjes.

Zaterdag

Vanmorgen werk ik. Er moet een site geupdate worden en wel zo dat alles op zwart gaat. Dus dat moet op een voor de eigenaar zo gunstig mogelijke tijd. Wat zaterdagochtend is.
Vijf minuten nadat ik helemaal klaar ben en alles weer heb nagelopen krijg ik een mail. Nieuwe update…

Whaaaa, ik denk dat ik gek word.

‘s Middags gaan we even met zijn allen op pad. Als we op het industrieterrein zijn, doen we even een kleine sidestep naar Mercato voor lekkers…

Daarna snel naar huis. En de bbq aan, opa en oma komen eten. Hoera!
Dat bbq’en gaat bij ons altijd nogal primitief. Ten eerste hebben we geen zes tuinstoelen. Zijn er mensjes die er liever bij liggen (op de ligstoelen of fatboy). En waar andere mensen zalm op hout roken en moink balls maken, beperken wij ons tot een bbq-worstje van Appie en een halve hamburger. Niet op een bastard, maar op een Weber van 20 jaar oud ofzo.
En dan zetten we meestal gewoon een omgekeerd Appie kratje neer.
Een soort Spartaans BBQ’en dus. En meestal ben ik dan voor de zelfgemaakte kruidenboter, salade en lekker brood en andere dipjes.

Na het eten doen we nog koffie met cannoli met lemoncrème… Hmmm.

‘s Avonds komt M even heerlijk bijkletsen. Over echt zo’n beetje van alles. Gezelligheid!

Zondag

Noor gaat bij F spelen. Ik heb de hele week al een beetje last van hooikoorts en besluit dat ik het huis ga schoonmaken. Van boven tot onder. En alles er tussen in. 5 1/2 Uur later (ja, echt…) ben ik klaar en moe.

Ik overweeg wel eens een site te maken á la Kondo of FlyLady. Ik zie namelijk zo vaak van die enge Insta accounts van zogenaamde opruimcoaches waar ik echt van moet huilen. Oh, ik heb zo waanzinnig veel ideeën voor content. Hou me tegen… Voor ik wéér een nieuw project start…

Deze week gepubliceerd

Deze week op de agenda

  • vaderdag
Print Friendly, PDF & Email