Poe… week hoeveel inmiddels? Week 5 van de gedeeltelijke lockdown. Time flies! Pak er even wat koffie bij. We moeten praten…

Maandag

De klusstress loopt op, tweede Paasdag. We zijn bezig de waskamer (ja, voorheen was het ‘het washok’, maar nu is het echt een kamer hoor!) van nieuwe verf te voorzien en handige dingen, zoals haakjes.

Echt Pasen anno 2020.

We zouden naar Parijs gaan. Het hotel in Parijs is geannuleerd, maar voor het hotel naast Disneyland (gelukkig had ik dat nog niet gemeld aan de dames), is nog geen betaling gedaan en gelden 100% annuleringskosten. Dat is wel een tikje zuur…

Dinsdag

De meisjes gaan weer braaf aan het huiswerk. Hoewel er heel af en toe een frustratietraan valt, is het verder nog steeds heel goed te doen. Noor leest enorm graag. Ze heeft van mij een boek gekregen wat een leuke aanvulling is op haar ‘Dagboek van een Muts’ verslaving. Tipje.

Woensdag

Ik besluit dat mijn site Citytrips met Kinderen niet langer houdbaar is. Ik heb deze gemaakt in een tijd dat ik het met Wanderweb niet overmatig druk had. Vervolgens had ik door Wanderweb te weinig tijd om er vol voor te gaan. En nu moet ik aan deze site (Wandernan) hard trekken om de cijfers van -80% naar -70% te krijgen (ja, echt… klik alsjeblieft nog even verder op een paar artikelen als je dit gelezen hebt 😉 ).

Ik besluit de content, voor zover mogelijk over te zetten naar deze site en het Facebook en Instagram account te gaan sluiten.

Deze gedachten heb ik al wat langer, dus het is niet heel vervelend om de beslissing te nemen.

Donderdag

Ik begin aan Tiger King. Wát een bizarre documentaire. Heeft iemand hem gezien?

Vrijdag

Videobellen met mijn blogmatties. Echt heel leuk om elkaar even te spreken. We zijn het er wel over eens dat onze essentie even niet meer bestaat. De een gaat wat beter als de ander, zoals te begrijpen. De ene week is ook de andere niet. Komend weekend zak ik even weg in een dip. Ik voel me een beetje unheimisch en lusteloos. Dat heb ik vooral als ik buiten de deur kom. Als de crisis zichtbaar wordt.

Zaterdag

Vandaag heb ik de Jumbo ipv Appie. Als mijn boodschappen maar bezorgd worden.

Voor Noor komt een grote doos van Zalando binnen met zomerjurkjes. Ze zwiert door de tuin.

‘Knettervet!’
Da’s nieuw. Knettervet.

Ik doe een poging te gaan winkelen. Ik sta in de rij bij de Karwei om een pakket af te leveren. Wachtend op een karretje. De lamp die ik nodig heb, blijkt er niet te zijn. Ik rij door naar de volgende bouwmarkt. Hier hoef ik alleen een te wachten op een Dettol mandje.
Vervolgens ga ik een kadootje kopen. In mijn favoriete boekwinkel moet ik handschoenen aan voordat ik mag winkelen. Ik doe dat braaf. De rest van de mensen maar voor de helft.
Daarna ga ik nog even naar een ander winkelcentrum om daar een bijna verlopen bon op te maken. Het is zo troosteloos allemaal.

Zondag

Een dagje relaxen. Ik teken wat. Loop wat in mijn eentje. En dan ga ik lekker e-shoppen. Nieuwe mascara. Zonnebrand… Oeh! En de Goodiebox komt ook komende week. Hoe heerlijk is dat? Verwenning!

Deze week gepubliceerd

Klik ook eens op:

Lekker dichtbij:

Print Friendly, PDF & Email