Na alle ellende van afgelopen maanden, overleden lieverds en berichten van mensen die ziek zijn geworden, mocht ik deze week een half uur een baby vasthouden. Wát een geluk, zo’n klein mensje!

Maandag

Ik begin met sporten.

Met de kids naar de Boet. Poe hee. Druk. Op de maandag. We kunnen het niet echt vinden. Ik neem voor de vorm maar even een paar bordjes voor mijn servies mee.

Ik kreeg ongeveer drie kruimels van Pippa haar chocomuffin

‘s Avonds een vergadering van de ouderraad. Ik zou daar zo graag eens iets over delen… Maar nee, dat kan niet. Ik vind het nog steeds fascinerend om te zien hoe het werkt op scholen.

Dinsdag

Tien uur. Fitboksen voor een uur. Omdat de les net nieuw is, is er maar een andere sporter die mee wil doen. Docent M is super enthousiast. Wát een toffe les! Niet verder vertellen nu. Ik wil het graag zou houden die 2 op 1 training. Gratis!

‘s Middags ruim ik mijn make-up kast op. Mijn vriendin die net zo gek is op organiseren reageert niet op mijn app’je van de troep. Hm. Is ze misschien aan het bevallen?

De overgebleven stash is verdeeld onder Noor, Pippa en een vriendin van Noor

‘s Avonds mag ik naar paardrijden. Ook hier een 2 op 1 les. Lucky me. Instructrice V is lekker mild voor ons. Na mijn avontuur met een dwars schrikkerig paard is dit wel even lekker.

Woensdag

Vandaag heb ik een blogdag gepand. Even geen echt werk, alleen maar tikken.
De vriendin blijkt inderdaad te zijn bevallen. En guess what… ik mag op bezoek!

Moet ik uit Schagen wel via de wraps thuis naar Den Helder. Daar aangekomen rij ik van schrik het ziekenhuis (met daarachter een parkeerplaats…) voorbij.
Vervolgens vind ik de omschrijving 5 noord best ingewikkeld. En zo sta ik bij de afdeling urologie aan een vaste deur te rammelen. Lekker bezig Kooppie.
Uiteindelijk vind ik M en haar nieuwe kersverse baby M toch. Ze ligt in de handen van de broer van M, maar hij geeft haar graag even af. En zo ligt ze een half uur in mijn armen. Helemaal zen. En mag ik een luier verschonen. Met zwarte poep. Waar mensen dan wel foto’s van maken. Haha.
Thnx M. dat ik jouw verse kind even mocht knuffelen. Heerlijk.

Daarna snel door naar E om het kerstdiner te verzinnen. We komen daar snel uit.

Donderdag

Vandaag bouw ik een site om. Heerlijk werk om te doen. Ik geniet van mijn werk. Vandaag komen de kinderen naar huis. Gelukkig wil P even bijspringen.

Lunch!

Vrijdag

Knallen bij Common Heroes. Voor zover mogelijk. Dan lekker de hele dag aan het werk.
‘s Avonds eten met collega’s van P. Het is even geleden dat ik E heb gesproken. Altijd gezellig. We bespreken even de oud-collega’s en doen een ontdekking op Facebook waar we nogal van schrikken. En de ober lijkt op… hahahah. Nee. Mag ik niet zeggen. :-D.

Zaterdag

P gaat met de kids naar de bieb en de Social Deal van Ballorig die er nog lag inleveren. Ik heb de hele dag om content te schrijven voor Wandernan. Ik beleef in gedachten de vakantie naar Canada weer. Wat hebben we toch een onwijs mooie reis gemaakt…
Er komt dus voor Canada heel veel tekst aan de komende tijd. Wil je het bijhouden? Ik heb op deze pagina alles verzameld.

Zondag

Ik twijfel of ik naar de sportschool zal gaan. Ik moet ook de boodschappen nog doen. En de kerstboodschappen bestellen. En en en.
Excuses, excuses.
‘Ga nou maar lekker,’ zegt P.
Dus een half uurtje later sta ik op een matje bij Body Balance. Ik wring mij in bochten. En het laatste kwartiertje mag ik lekker gaan liggen met een vestje om me heen. Lekker… Ik kom zen de zaal uit.
We zijn op verjaardag. Na de verjaardag hebben we het over de vlecht die Noor in haar haar heeft. Die heeft de nicht van Milou gemaakt. L.
L is ook jouw nicht hè? We leggen het uit. L is de dochter van de stiefzus van papa.
‘Moet jij dan van haar allemaal klusjes doen?’ vraagt Pippa.
Ik bedenk even hoe zij dit bedacht heeft.
Oh wacht. Assepoester. Stiefmoeder. Hahaha.
Ondertussen eten we falafelballetjes. Niemand is er erg enthousiast over.

Vinden jullie het leuk om te lezen hoe het gaat met afvallen? Vraag ik me opeens af? Wat willen jullie dan weten? Ja, laten we daar een nieuw item van maken. Mooie stok achter de deur voor mezelf.

Deze week gepubliceerd

  • Oost-Canada met kinderen
  • museumkaart met kinderen

Deze week op de agenda

  • sporten, sporten, sporten
  • glühweinmoeder spelen

Afvalrace

  • cheats: Bros chocomousse, chips, 1 bonbonbloc, 1 glas witte wijn
  • afgeslagen: wijn, dessert, taart, borrelhapjes
  • gesport: half uur lateral, fitboksen, paardrijden, small group training, body balance
  • afgevallen sinds 20jun: 6,3 kg
Print Friendly, PDF & Email