Voordelige accommodatie op Funen - Wandernan
voordelige accommodatie op Funen

Voordelige accommodatie op Funen

Omdat Denemarken niet de meest voordelige bestemming is, besloot ik AirBnb te bekijken. Ik meldde mij aan en hop! Alsof je de grot van Ali Baba van de vakantieaccommodatie’s binnenloopt.

De villa waarover ik schreef is helaas niet meer beschikbaar voor verhuur. Echter… in de buurt zijn voldoende prachtige plekken vrij.

Waar op letten wanneer je een AirBNB zoekt?

  • gratis annuleren tot kort voor vertrek, dit is handig wanneer je reisplannen toch last-minute wijzigen (bv door extreem weer) of wanneer je toch een andere route wilt nemen. Plus je kunt besparen op de kosten voor een annuleringsverzekering
  • lees recente reviews goed door, geen reviews? Niet boeken. Laat een ander jou maar voor gaan…
  • zelf vind ik het nooit zo fijn als er té veel persoonlijke spullen van de bewoner staat. Let er dus op bij het bekijken van de foto’s.
  • let erop of beddengoed inclusief is. Wel zo handig, maar in bv Scandinavië vaker niet dan wel.
  • bekijk de ligging even op Google Maps. Geen gekke dingen in de buurt? Uitzicht op een lelijk industrieterrein of langs een treinspoor gelegen?
  • test de reactiesnelheid van de verhuurder. Dat is handig wanneer er ter plaatse iets mis blijkt te zijn

Meer over Denemarken

Je kunt HIER meer lezen over Denemarken.

Er is 1 reactie

  1. Mooi huis en wat een prachttuin 🙂 Voor die prijs, niet slecht. Ik ben een groot fan van Wimdu en AirbnB. Het is vaak wel een tijdje zoeken naar de mooie kamers / appartementen die tegelijkertijd ook betaalbaar zijn, maar ik heb in hele mooie plekjes mogen slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *