Soms doet het verkeer op de A2 niet wat je wilt op een vrijdagmiddag. Vaker niet dan wel. En zo vonden we een leuke stopplek langs de A2.

Stopplek langs de A2

Op een van zulke middagen dat we op weg waren naar een vakantiepark in Nederland was het weer eens zo ver. De hele A2 zat potdicht. We sloegen van de snelweg af, parkeerden de auto bij de parkeerplaats Anafora (Utrechtseweg 4a, Utrecht) en wandelden het park in wat vol stond met bloesems. Wow!

Bij restaurant Anafora bestelden we een alcoholvrij biertje en voor de kids een ijsje. Een perfecte plek met loungebanken. Hier konden we het wel een tijdje volhouden! Restaurant Anafora ziet er uit als een prachtig, elegant boothuis. Als je op de link klikt, kom je direct in het menu terecht. Je kunt rekenen op pokebowls, een burger en heel lekkere desserts.

Echter, is er achter restaurant Anafora een een prachtige en vrij toegankelijke bosspeeltuin. Je kunt dus ook je eigen picknick meenemen en hier neerstrijken.

Heb je van die kids die altijd overal op neer willen kijken? Er is ook een tof uitzichtspunt, vlak naast het restaurant.

Meer leuke stopplekken?

Heb jij een favoriete stopplek? Laat het mij vooral weten, dan voeg ik het toe!

Print Friendly, PDF & Email