Wij waren op uitnodiging aanwezig bij Het Sprookjesatelier. Een hysterisch goede voorstelling in de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Zéker ook voor de ouders. Pak je agenda er maar alvast bij, want ook jij hebt de kans heen te gaan!

Familievoorstelling het Sprookjesatelier

Achter de indoor speeltuin de Holle Bolle Binnen stap je binnen in een knusse circustent. Geen nood, de circustent is gewoon indoor opgebouwd, dus geen koude billetjes! Door het kleinschalige karakter kunnen alle kinderen het perfect zien. De voorste drie of vier bankjes zijn voor de kindjes gereserveerd, daarachter zitten de volwassenen op gewone stoelen.

De voorstelling begint met een paar lekkere nummers. De kids hoeven echt niet stil te zitten en mogen lekker mee zingen, swingen en klappen. Gezelligheid!

De couturier van de sprookjesfiguren komt op en vertelt de kinderen allerlei sappige details over verschillende sprookjesfiguren. Hij weet echt álles van ze. Bijvoorbeeld dat de heks van Hans en Grietje eigenlijk helemaal niet zo akelig is. Alleen verkeerd begrepen. Hij legt uit dat er dus fakenews de ronde doet over de heks.
En dat Sneeuwwitje ook niet zo tof is voor die dwergen. Dat ze haar proberen te helpen en ze al weer #metoo loopt te Twitteren. Er volgen liedjes van Kinderen voor Kinderen en bekende Disneyknallers. Maar bijvoorbeeld ook een loepzuiver Chandelier van Sia (terwijl twee uit het publiek geplukte ouders zich omkleden in gênante pakjes).
En dat een uur lang. Heerlijk entertainment met humor op het randje.
‘Dit is bijna nog leuker voor ons dan voor die kids,’ sist P in mijn oor.
Ik weet niet of het waar is, dus ik besluit het te vragen. De dames vond het heel erg leuk bij de sprookjescouturier en willen zeker terug. En nee, die meneer was niet echt gemeen.

Lunchfaciliteiten

In de Holle Bolle Binnen kun je van alles bestellen. Tosti’s, broodjes kroket, patatjes en pistolets. Vind je dit niet lekker dan kun je ook de Holle Bolle Binnen uit lopen en eten bij het Klokhuis.

Voor kinderen van welke leeftijd is dit leuk?

Het Sprookjesatelier is leuk vanaf drie jaar. Ik zag ook kinderen van twaalf jaar vol enthousiasme meedoen.

Combineren met een bezoek aan de Holle Bolle Boom

Je kunt alleen een kaartje voor het Sprookjesatelier kopen als je ook een kaartje voor de Holle Bolle Binnen hebt. Dus dan kun je er maar beter flink gebruik van maken.

Praktische informatie

Prijzen: voor het theater betaal je EUR 6,- per persoon. Daarnaast moet je een kaartje voor de Holle Bolle Binnen kopen. Kinderen 2 t/m 17 jaar EUR 8,50 en volwassenen EUR 3,50

Dus per kind EUR 14,50 en een volwassene EUR 9,50

Website: Holle Bolle Boom
Adres:

Openingstijden: het Sprookjesatelier gaat om 10:30 open en start om 11:00.

Data:
10 december
14 januari
11 februari
11 maart

Ons bezoek duurde: 3 uur

Tickets bestellen via: 0226 – 390 620

TIP

Deze show is ook te boeken met VIP-bezoek wanneer je een kinderfeestje te vieren hebt.

Wandernan’s fotoboek

holle bolle boom

Joehoe, wat een baggerweer, wij mogen iets leuks gaan doen!

jorkidding entertainment

‘Ja, doe nu maar een foto, straks ben ik hartstikke verlept.’

Even rondkijken in het atelier

sprookjesatelier

Dé sprookjes couturier

sprookjesatelier

Inflatable is helemaal hot. Couturier wordt dino

 

Pippa was super geboeid aan het kijken. Liedjes die ze kende. Vaiana! Gruwelijk eng! Echt te gek.

 

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen:

Print Friendly, PDF & Email