Wandelen en afternoon tea bij de Slotplaats Bakkeveen - Wandernan

Wandelen en afternoon tea bij de Slotplaats Bakkeveen

Je kunt best op een camping slapen, maar dat wil niet zeggen dat je geen chique dingen kunt doen zoals een afternoon tea. Het leek me gezellig eens met de meisjes zoiets te doen bij Slotplaats Bakkeveen. Maar niet voordat we een lekkere wandeling hadden gemaakt. Ok, met kinderen is 6km al heel wat. Deze wandeling is heel gevarieerd, voor kids genoeg te ontdekken.

Wat is er te doen bij Slotplaats Bakkeveen?

Vanaf de Slotplaats (Foarwurker Wei 3 | Bakkeveen) kun je ervoor kiezen om eerst wat te gaan eten of drinken in de Slotplaats óf direct het bos in te wandelen. Wij kozen voor het laatste en begonnen aan een mooie wandeling langs vennetjes, over bruggen, kleine geultjes met water en grote plekken met heerlijk zacht mos. De zes km duurde wat Noor (7) betreft net even een kwartiertje te lang. Ze is gewend aan wandelen, maar anderhalf uur is wel lang voor die kleine beentjes. Pippa zat af en toe in de wandelwagen, die we mee hadden, omdat ze wat moe oogde.

Lunchfaciliteiten

Wij hebben een late lunch omgezet in een afternoon tea bij de prachtige Slotplaats Bakkeveen. Maar je kunt hier ook prima broodjes krijgen.

Meer lezen over de afternoon tea? Lees dan: hier.

Combineren met een bezoek aan…

Met de wandeling en de afternoon tea ben je ongeveer drie uur kwijt. Daarnaast kun je in Bakkeveen met kinderen nog naar zwembad Dundelle of naar het Doolhofpark. Vooral die laatste is een aanrader. Dit is meer een middelgrote speeltuin waar je leuk samen met de kinderen kunt spelen.

Wandernan’s fotoboek

De auto staat geparkeerd, we kunnen vertrekken
Dit kunnen we allemaal gaan zien. Leuk!
Ja, Pippa is even lui vanmorgen. Ze heeft er al twee blogdagen op zitten, het mag.
Antiek in het bos
Het is een interessant pad voor kinderen
Het bos is echt prachtig deze tijd van het jaar
slotplaats bakkeveen
slotplaats bakkeveen
Slotplaats Bakkeveen
En dan zijn we terug bij de Slotplaats Bakkeveen
Pippa geniet zich te pletter
De zusjes gaan lekker met een Donald Duckje in de zon zitten en doen net of ze er met zijn tweetjes zijn, dat is veel leuker natuurlijk, haha.
Ook van binnen is het een fijne en sfeervol, in de herfst en winter zeker ook een geweldig plekje!
slotplaats bakkeveen

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *