Slapen in de Efteling - Wandernan

Slapen in de Efteling

Pippa was jarig en ze had echt alles al. Ik vind het leuk om herinneringen te sparen met mijn kinderen. Dus ze kreeg van mij een tripje cadeau. Met zijn tweetjes naar de Efteling. Wat een feest!

Waar slapen?

Ik had al heel lang het Guesthouse Hotel in mijn gedachten zitten. Prachtige, ruime kamers en een mooi arrangement met toegangskaarten voor de Efteling.
Bij de Efteling zelf betaalde ik maar een fractie meer en dan heb je wel een aantal geweldige voordelen. Uiteindelijk sliepen we dus in het hotel van het Loonsche Land. Op 15min lopen van de Efteling.

De voordelen:

  • gratis parkeren
  • een uur eerder het park in (je neemt hiervoor de hoofdingang en gaat RECHTS langs het meer, langs de achterkant van het Fata Morgana naar binnen). Een paar attracties lopen al en zo kun je dus, zoals in ons geval achter elkaar in de achtbanen.
  • je blijft in de beleving van de Efteling

Onze ervaring

Ik vind de kamers echt erg basic voor het geld wat je ervoor betaald, het eten in restaurant de Proeftuyn van het hotel is prijzig (hamburgertje EUR 24,-), maar het personeel gezellig en behulpzaam. De volgende dag parkeerden we bijna vooraan bij het park en konden zo naar binnen wandelen. Dát is echt het grote voordeel.

Een volgende keer zou ik zo weer in de Efteling overnachten.

Interesse in SUPER pretparken? Check ook deze posts eens:

Andere optie’s voor hotels in de buurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *