Een week met hoogtepunten op elk gebied zo’n beetje. Behalve de te boeken vakantie. Dat vlot nog niet erg. En de schoolfoto, die was op zijn zachtst gezegd erg lelijk.

Maandag
‘Mam, waar is de pomp?’ vraagt Pippa.
‘Welke pomp?’
‘Om kinderen mee op te pompen dat ze groot worden.’
Mhihi. Ik hou zo van je, lieve Pippa.
Maandagavond overleg met het bestuur van de or. Dat moet eens per jaar. Staat ergens in een statuut. We doen ons best. Ook op de wijn. Zelf meegebracht, rustig maar.

En hartjes. Wat mis jij?


Dinsdag
Tante J. komt oppassen. Ik tik alles af.

Woensdag
Soms is er verrassend weinig nieuws denk ik…


Ik heb een drukke dag gehad, geen idee meer waarmee, maar na het eten, ga ik heel even nixen. Ik kan dat… mentaal voorbereiden op de komende 24 uur. Juni is altijd al topdruk bij ons. Moet je er nog lekker wat klussen bij pakken…

Overleg voor de buitenspeeldag. Woon je in mijn dorp? En heb je kinderen die op 14 juni nog geen plannen hebben? Je mag GRATIS komen spelen op ‘ons’ ovaal. Je mag vriendjes en vriendinnetjes meenemen en je 10-spellenkaart vol maken. (kids t/m 12 jaar!). Voor meer info, pb mij even. Ik ben er zelf overigens niet… ik moet weer ergens anders heen.

Deze vind ik op Instagram…

 

Donderdag
Ik dacht even naar het strand te gaan. Vergat mijn zonnebrand. Soms zijn er belangrijker dingen om aan te denken, ofzo.
Au!
Maar verder was het leuk… strand is altijd goed. En op dat moment wist ik ook niet dat ik aan het verbranden was. Die verdamnten zeebries.

Noor komt thuis met haar schoolfoto. Weet je nog? Dat ik op perstrip ging? En Noor haar haar in een knot moest. Vijf minuten nadat ik weg had willen gaan? Het resultaat is er naar…

Proest… Aan het kind ligt het niet hè, dat dat even duidelijk is… aan de belichting des te meer. En ik zie ook een huilstreep op rechts. Bij navraag blijkt dat ze met haar blote knie een sliding over de grond heeft gemaakt, vlak voor de foto.


Ik ga snel mijn Havaianas ophalen. Bedankt J.! Ze zijn prachtig!

En wilde perziken in de supermarkt! #happiness

Pippa kan maar niet slapen. Het is maar zo warm en het is zo licht. Ik leg haar in mijn bed en blijf er even bij tot ze weer een beetje rustig is.

We kijken The Bridge af. Wow… tijd voor seizoen vier.

Vrijdag
Jippie! Ik krijg een ok op een individuele perstrip naar Friesland! We gaan overnachten in een trekkershut op een camping en vanaf daar gaan we onder andere het Kameleondorp ontdekken.

Vertelde ik vorige week van de uitverkoop bij MAC? Ik scoorde deze twee beauty’s…

Balletles. En daarna val ik in slaap bij Frank Underwood (House of Cards… mensen!), terwijl ik me daar juist zo op verheugd had.

Zaterdag
Improvisatie les voor Noor. Ze valt op haar neus. Niemand weet waarom, maar ze wil erna geen boodschappen meer doen. Het moet. Ik koop haar om. En haal toch voor de hele week boodschappen, want avondvierdaagse, laatste keer ballet voor de voorstelling, twee avondafspraken voor mij dus een rete-strakke planning.
‘s Avonds maak ik een fotowaardige papardelle met kip en hazelnoten.


En daarna heb ik rustige avond op de bank. Ook wel eens lekker. Ik ben begonnen aan The Crown – Netflix. Kijkt lekker weg!

Zondag
Tikken, tikken. Losse eindjes weg werken. Ik telde even wat ik nog te bloggen had en schrok een beetje. Ik moet dat dan structureren voor mijn gevoel.

Om vier uur arriveren onze lieve vrienden, wilde perzik kan ook prima in de gintonic

Met dank aan F., heerlijke tapenade taart met fetadip

Kipgoujons met 5 spices

Pièce de resistance, vanillerisotto met witte chocola, in wijn gedrenkte abrikozen en stukjes pure chocolade…

Daarna zetten we een bord op. Knipperen drie keer met onze ogen, ik sta nog een gt te maken en heeft de winnaar zich al bekend gemaakt met een punt over. Anticlimax. Gelukkig is er morgen nog een dag.

De vorige whereabouts lees je hier: #166

Agenda voor de komende week:
– een zomervakantie boeken, nu dringend!
– avondvierdaagse
– Disney-consult
– en ik mag lekker naar de kapper zaterdag

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!
Liefs,
Nanda

Print Friendly, PDF & Email