Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiehuis in een mooie omgeving? Iets met veel ruimte? Dan kan ik je de villa’s op de Hildenberg van harte aanbevelen.

Geniet in je ruimte tuin van hertjes en ganzen op de green bij de schemering… Wat een rust!

Waarom koos ik voor Roompot de Hildenberg?


Er was een mooi Hemelvaart weekend op komst en opeens bleken we allemaal vrij te hebben. Ik moest wat bloggen, maar dat was alles. We zochten een omgeving die we niet kenden, maar niet te ver rijden was. En een huis met een fijne keuken, zodat we niet uit eten hoefde en geen extra kosten zouden maken. De Hildenberg had lastminute een mooie korting van EUR 200,- op de normale prijs, de keus was toen snel gemaakt.

Locatie, wat is er te doen in de omgeving

Ben je op zoek naar natuur, dan zijn de Drents Friese wouden en de Weerribben een aanrader. Wil je wat meepikken van Nederlandse cultuur dan is bijvoorbeeld Giethoorn erg leuk om te bezoeken. Ben je met kinderen? Naast het park ligt een mooi bosbad, Wildlands Adventure Zoo ligt op veertig minuten rijden en ook in de buurt zijn een aantal kleine pretprakjes en speelbossen.

Bijzonderheden


Het park ligt midden in een 9 holes golfbaan. Pitchen en putten kun je hier ook. Daarnaast is er een restaurant met uitzicht op de driving range. Er is een indoor speelplek voor kinderen. Die speelplek is erg klein en eigenlijk geen vermelding waard. Op een minder goede dag heb je óp dit park met kinderen gewoon weinig te doen. Maar de omgeving leent zich prima voor toffe uitstapjes.

Onze villa (type Atalanta) R34 had uitzicht over de golfbaan. We hebben in de schemering hertjes voorbij zien komen en ‘s morgens zijn de ganzen lekker aan het grazen op de green.

Het park bestaat uit huizen in particulier bezit, de inrichting verschilt dus.

Echt luxe…

Een ruime keuken

Heerlijke bankjes

Een grote tafel

Verschillende boeken die nog op mijn lijst staan

Heerlijke (dek)bedden!

Beneden een jacuzzi

Enorme ruime slaapkamers boven

Noor haar honk

Badkamer van de dames

Loo with a view

Pippa’s kamer

De keuze is reuze

In de schuur is ruimte om je fietsen op te bergen. Of je golfkar

De kleine dames en ik waren het er over eens, deze villa is echt luxe. Zo is er een oven, een werkblad in de keuken waar je iets mee kunt, er staat meer dan gemiddeld keukengerei en ook uitgebreider dan menig huis wat wij gezien hebben. De ruime slaapkamers zijn fijn en dat er een wasmachine én droger is,… is met een gezin ook wel prettig. De handdoeken gieren er bij ons altijd doorheen. Zeker als er een jacuzzi is…

In ons huis was ook een ruime voorraad boeken en zelfs spelletjes aanwezig. Dikke kussens voor op de tuinstoelen. Voor de kinderen waren en kinderstoeltjes in de zithoek en elke kamer had een eigen tv (ik hou er niet van.. maar voor wie wil…). De slaapkamers boven zijn ruim genoeg om babybedjes voor een drieling bij te plaatsen.
De dames hadden zelf op hun bovenverdieping een ruime badkamer met elk een eigen wasbak. Dat vonden ze wel wat.
Parkeren konden we voor de deur.
De bedden zijn voorzien van fijne dekbedden en het linnengoed ligt klaar. Wat wil je nog meer? Ik niets…

Voor wie een aanrader?

    • rustzoekers
    • fietsers, in de omgeving kun je mooie tochtjes maken
    • wanneer je op zoek bent naar een fijn huis met ruimte en wasmachine

Ik betaalde…


Voor het verblijf inclusief reserveringskosten, vier keer bedlinnen en de huur van de villa betaalden we EUR 527,25 voor vijf nachten. Dat is EUR 106,- per nacht! Tijdens het Hemelvaartsweekend.

Tips bij boeking


Wil je in de middag en avond zon op je terras, kies dan een huisje  aan de zuidkant. Dit kun je bij boeking vast aangeven!

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Print Friendly, PDF & Email