hotel Caro
Toen ik mijn reis naar Valencia plande, werd ik gewezen op het prachtige hotel Caro. Gelegen op steenworp afstand van het Turiapark, het centrum en met ontzettend mooie, authentieke kamers. Was het wat ik er van verwachtte?

Bereikbaarheid
We konden het hotel prima vinden. Als je niet te veel bagage bij je hebt, kun je heel goed een wandelingetje door het Turiapark maken vanaf metrostation Alameda. Vanaf de luchthaven is dit station in 20 tot 25 minuten bereikt voor een klein bedrag. In het Turiapark loop je in westelijke richting en ga je na de boog
brug omhoog. Vanaf daar is het nog maar een minuut of drie naar het hotel.Valencia bridge


De kamer

We sliepen in kamer 13. Alle kamers in het hotel zijn verschillend en over elke afzonderlijke kamer is een filmpje gemaakt welke je op de website kunt bekijken. Op die manier kun je je kamer van tevoren uitkiezen en in de meeste gevallen zal deze kamer ook gehonoreerd worden. Er zijn drie categorieën waar je uit kunt kiezen, double/superior/special. Onze kamer was een superior.

Ik vond de ruimte in de kamer een beetje tegenvallen ten opzichte van de foto’s op de website. Wat niet wil zeggen dat de kamer niet ruim genoeg was, overigens.
Hotel Caro02

De kamer is heerlijk luxe en voorzien van een fijn tweepersoonsbed. Ik hou niet van uit elkaar schuivende bedjes!
Hotel Caro
Leuke extra’s: pillow menu, turndown service en gratis thee-service (met keuzemenu!) die op de kamer gebracht wordt.

Zwembad
Alleen voor mensen met een bovenmatig zelfvertrouwen, of als je het echt heel warm hebt. Het is een dompelbad, naast de gezellige hotelbar.


Pool hotel Caro

Hotel Caro17

Hotel Caro19

Hotel Caro20
Hotel Caro07

Service

Ik las van tevoren op tripadvisor een aantal minder goede recensies. Ten eerste over de kamers, die zouden niet aan de beschrijving voldoen. Van alle kamers zijn afzonderlijke filmpjes te bekijken. Ik zou niet weten hoe je nog meer van een kamer kan laten zien.
Hotel Caro06
Het tweede was dat het personeel onvriendelijke zou zijn. Ik heb daar niets van gemerkt. Iedereen was even aardig en voorkomend. Ik heb me zeer welkom gevoeld en we werden op onze wenken bediend. Bovendien werd er fijn meegedacht. Bijvoorbeeld toen we vertelden dat we die dat naar het Oceanaografic zouden gaan, werd er alvast even een kaartje geprint. Ideaal, nu hoefden we niet te wachten.

Restaurant
Hotel Caro14
Het ontbijt was een van de beste die ik heb gehad, de versgebakken (scrambled, poached, whatever) eieren worden aan tafel geserveerd, de sinaasappelsap bestaat voor 100% uit sinaasappelen.

Hotel Caro13
Er staan heerlijke zoete hapjes, knapperige meergranen croissants, vers fruit en als je lust moet je zeker ook even de aardappel tortilla proberen.

Hotel Caro12
Hotel Caro11

Hotel Caro breakfast
Heb je ‘s avonds geen zin om op zoek te gaan naar een restaurant? Dan is Alma del Temple een aanrader. Soms kregen we ‘s middags op de kamer een gezellig bordje lekkers van de chef, wat allemaal goddelijk smaakte. Helaas hebben we er zelf niet kunnen eten.

Hotel Caro15

Voor wie?
Dit hotel is een aanrader voor bijna iedereen. Wil je persoonlijke service, een goed ontbijt, een koele kamer en verrast worden met allerlei leuke goodies, dan moet je het prachtige Palacio Marques de Caro zeker boeken.

Hotel Caro05

Boek je rechtstreeks via de website, dan krijg je nog een leuk extraatje!

Hotel Caro21
Hotel Caro09
Ben je ook nieuwsgierig geworden, boek jouw kamer in het prachtige en romantische Caro hotel dan meteen hier.

Meer Valencia?
♥ Veelzijdig Valencia
♥ 100% Valencia

Print Friendly, PDF & Email