Ga jij een weekend met je lover naar de Domstad? Dan kan ik je boetiekhotel Mary K van harte aanbevelen. Een écht romantisch hotel in Utrecht.

Locatie

Het Mary K is centraal gelegen in de stad, pal aan de Oudegracht. Na een paar minuten lopen sta je in de binnenstad, waar restaurants, barretjes, terrasjes en heel veel toffe winkels naar je lonken. Ook voor een bezoek aan cultureel Utrecht zit je hier helemaal goed.

Denk wel even aan het parkeren. Het is niet heel makkelijk en erg duur om aan de gracht een parkeerplekje te vinden. Doe jezelf een lol en ga lekker met de trein. Lopend is het maar 9 minuten van het Centraal Station naar het Mary K!

Bijzonderheden faciliteiten

Het hotel heeft maar 10 kamers en je kunt precies kiezen in welke je wilt slapen. Er is een gezellige ontbijtruimte en een piepklein binnentuintje.
Ook is er een microshop waar je de badproducten kunt kopen die je gebruikt hebt. En die ruiken góddelijk! Neem vooral niets zelf mee.
Ik mocht in een kamer met een bed van muur tot muur en uitzicht op de gracht slapen. Enorm mooi!

Super leuke extra’s:
de kamer heeft Netflix en je kunt ontbijt op bed bestellen.

Plus en min

+ centraal gelegen
+ kleinschalig

Voor wie een aanrader?

  • stellen
  • vriendinnen (maar dan wel de wat grotere kamers) op shopweekend

Prijspeil

De cosy kamer is te boeken vanaf EUR 106,-
Comfortabel medium vanaf EUR 130,-
Large Deluxe EUR 148,-
Familie EUR 237,- (en daarmee is het wat mij betreft geen geschikt familiehotel, er zijn voordeliger kamers te vinden met je gezin -> kijk met jonge kinderen eens naar de Nijntje kamer van het Stayokay, dat is een accommodatie van een ander kaliber, maar ik en jij ook waarschijnlijk, stel andere eisen als ik met mijn gezin reis)

Ontbijt vanaf EUR 8,- per persoon per dag (verse jus, onbeperkte koffie of thee, croissant, broodje, jam, boter, gekookt ei en fruit)
Er zijn verschillende soorten ontbijt te bestellen.

Boek jouw verblijf hier.

Wandernan’s persoonlijke fotoboek
Deze hotels zijn ook perfect voor een romantisch weekend weg!

Gratis e-book ontvangen?

Klik hier om je in te schrijven op de mailinglijst en het e-book Uitgerekend of Uitgeteld gratis te ontvangen

Print Friendly, PDF & Email