Hotel Moments is net nieuw en zit prachtig in de verf. Alles ziet er fris en hip uit. Heerlijke zitjes in de lounge met uitzicht op de acht of negen verdiepingen die het hotel telt. Vriendelijke mensen, een heerlijk ontbijt en de eerste avond lekker aanschuiven bij bistro Fine. Ben jij op zoek naar een romantisch hotel in Budapest? Dan is hotel Moments zeker een aanrader.

Waarom Hotel Moments in Budapest?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik op zoek naar, oh zucht, wel 10.000 criteria. Ik ben echt niet makkelijk als het om een
10-jarig jubileum hotel gaat.
Het moest goede reviews hebben, een luxe uitstraling, een topontbijt, een echt tweepersoonsbed, een grandioze ligging en ruime kamers hebben. Verder niets…

 

Locatie

De locatie van hotel Moments in Budapest is werkelijk fantastisch. Direct aan de prestigieuze boulevard Andrassy Ut, die het Pest gedeelte doorkruist. Met uitzicht op Michael Kors en buren als Louis Vuitton, zit je in een fijne buurt. Met vijf minuten lopen kom je in Göszdu Court, een bruisend hart met allerlei hippe bars en geweldige restaurants. In deze buurt vind je ook talloze ‘ruïnebars’, waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten en drinken.

Kamer

Onze kamer, een superior double, is de meest voordelige kamer in het hele hotel. De kamers die eindigen op een 7 of 9 zijn iets ruimer. Wil je dus een extra fijne kamer, vraag dan om kamernummer 407 of 409 etc.
Wat mijn vooral opviel was dat de temperatuur in de kamers uitstekend geregeld is met climate control. Niet te koud en zeker niet te warm (zoals in hotelkamers helaas vaak het geval is).
Een heerlijke stortdouche bij het wakker worden is ook niet mis. De bedden zijn heerlijke en desgewenst dus een double. Ik had geboekt via Booking.com, je kunt hiervoor een extra aanvraag uitsturen.
Bijzonderheden faciliteiten

  • een heerlijk vers en gezond ontbijtbuffet
  • een koffie- en theecorner waar je de hele dag GRATIS gebruik van mag maken
  • uitstekende conciërge service
  • bistro Fine van het hotel is waanzinnig goedPlus en min

+ enorm vriendelijk personeel
+ pro-actieve concierge service
+ echt goed restaurant
+ fijne kamers
+ fantastisch ontbijt

-/- het kan soms echt druk zijn bij het ontbijt, waardoor het wat chaotisch is. Wij hebben lekker buiten gezeten.
Voor wie een aanrader?

  • stellen
  • wanneer je gesteld bent op affordable luxury 
  • als centrale ligging een must is voor je


Ik betaalde…

EUR 375,30 voor 3 nachten, inclusief ontbijt.

Boeken doe je hier: Hotel Moments

 


Dit vind je misschien ook interessant

 

Print Friendly, PDF & Email