Eerder schreef ik al twee blogposts over Center Parcs de Vossemeren in België. Vandaag zal ik ook iets vertellen over de bungalow waar wij verbleven.

Eigenlijk wil ik altijd graag een VIP-cottage. Ik vind het fijn dat de bedden opgemaakt zijn, er al handdoeken klaar liggen en de badkamer is altijd zo goed uitgerust. Dat er broodjes aan de deur hangen elke morgen, er een fijn koffiezetapparaat is en we zelf kunnen kiezen waar de bungalow ligt. Helaas, tegen de tijd dat ik ging boeken, waren deze niet meer beschikbaar. Meh!
Daarom boekten we een 6-persoons premium cottage (type VM627) en verbleven in cottage nummer 420.
Sectie 4 is sowieso een aanrader (behalve als je vaak met de auto weg wilt), je zit hier centraal ten opzichte van het het meer, de market dome en de kinderboerderij.  Ga je wel veel met de auto weg, dan zou ik een plekje in sectie 9 aanraden.

Voordelen:
– ruime huisjes, fijne bank, veel ruimte in de keuken om eigen spulletjes (flessen en dergelijke) neer te zetten)
– opgemaakte bedden bij aankomst!
– ruimte om de kinderwagen weg te zetten.
– ligstoelen op het terras
– heerlijke ligging midden in het bos

Tegenvallers:
– keukengerei en babyuitzet was incompleet (ongetwijfeld was dit snel opgelost als ik er over gebeld had!)

– het was echt niet schoon. Normaal gesproken vind ik dat niet zo heel erg, maar met een baby die net kruipt is het wel prettig als je ervan op aan kunt dat alles netjes is.

Wat je standaard aanwezig is:
– beddengoed
– toiletpapier
– hand- en theedoek
– 3 vaatwastabletjes
– box/kinderbed/kinderstoel

Print Friendly, PDF & Email