Nationale Ballet met kinderen - Wandernan
nationale ballet met kinderen

Nationale Ballet met kinderen

Het Natiole Ballet met kinderen, is dat leuk? Voorheen werden er veel toffe dingen georganiseerd, maar na twee jaar corona is het helaas sterk verminderd met de extra activiteiten. Heb jij een kind wat graag danst, lees dan even verder!

Het Nationale Opera en Ballet in Amsterdam

Het Nationale Opera en Ballet is gevestigd aan de Amstel 3 (nabij het Waterlooplein). Hier worden prachtige voorstellingen gegeven. Voor de actuele agenda van de voorstellingen verwijs ik je graag naar de site: Nationale Opera en ballet.

Kleuterstudio

Er is geen kleuterstudio meer. Wél kun je toffe kinderfeestjes geven bij het Nationale ballet!

Rondleiding

Helaas. Deze is ook (even) niet meer beschikbaar.

Familie-inleiding

Voor sommige voorstellingen zijn er speciale familie-inleidingen. Voorafgaand aan de matineevoorstelling wordt er uitgelegd waar het over gaat (immers, ballet is een hoop geluid en het verhaal wordt wel uitgebeeld, maar als kind heb je toch iets meer verhaal nodig). Kinderen kunnen zelf een scène meespelen.
Geen inleiding? Niet getreurd, in de bibliotheek zijn immers vaak verschillende boeken te verkrijgen waarin de balletverhalen staan.

Jump

Een lidmaatschap voor de fanclub van het Nationale Opera en Ballet kost EUR 12,50 en brengt je kleine danser(es) uitnodigingen voor speciale rondleidingen, kansen op een meet & greet en workshops. Noor is al een paar jaar lid, we zijn al twee keer naar de Jump dansdag geweest en dat is altijd een topdag! Noor mag meedoen met een workshop (bij de jongste groep mogen de ouders mee), daarna is er een voorstelling in het theater, waarin onder andere leerlingen van de balletacademie, de junior Company én solisten van het Nationale Ballet meedoen.
Ook fanclub Jump is op dit moment niet zo actief. Ik blijf het in de gaten houden, wie weet wordt ook dit weer een nieuw leven ingeblazen.

Ontvang alle posts in je mailbox

Hier kun je je opgeven als abonnee, je ontvangt dan elke nieuwe post in je mailbox!
Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *