Pfoei… ik moet even hard nadenken hoor. Wat er deze week allemaal gebeurd is. Volgens mij niet heel veel spannends.

Maandag

Ik begin met wat ouders van de ouderraad in de lerarenkamer. Wunderlist-les. Kennen jullie deze productiviteitsapp al? Ik ben er dol op en plan er werkelijk alles in. Ook op afstand in groepen werken en taken verdelen kan hierin erg goed.

Weten jullie nog dat ik afgelopen zomer naar CenterParcs in Frankrijk was. Dat daar de WiFi het slecht deed en dat we twee dagen met een niet afsluitbare schuifpui hebben gezeten? Ik had een brief naar de klantenservice gestuurd. Dat doe ik echt alleen als iets aantoonbaar slecht is geweest.
Ik kreeg een kadobon van EUR 150,- voor mijn volgende reservering. Ik reken het goed.

Dinsdag

De kapper. Het komt me eigenlijk helemaal niet goed uit om daar een paar uur te gaan zitten. Toch is het, zoals altijd, heerlijk om er even te zijn.

Ik lees Anna Boom uit. Wat een waanzinnig mooi levensverhaal. Ik bedenk nog wat ik met mijn boeken zal doen. Ten eerste wil ik ze graag bij bepaalde blogposts of pagina’s gaan plaatsen, als leestip. Maar ik wil er graag ook iets moois mee doen. Ruilen. Of misschien een mini-biebje maken? Heeft iemand een idee wat ik met mijn gelezen boeken kan doen (anders dan zelf bewaren)?

Woensdag
Ik dacht dat ik eindelijk voor mijn klant aan de gang kon. Instanties werkten niet zo snel als ik wilde. Ik bleef maar terug ‘floepen’ naar de oude host. Ik kon deze mevrouw op een gegeven moment wel slaan.
Ik maakte mij er ook veel te druk over, laat dat duidelijk zijn. Stress is nergens goed voor.

Donderdag

Ik doe de hoognodige dingen, maar probeer ook even rust te pakken. De verhuizing van de site waar ik op zit te wachten is nog niet in orde, dus het kan.

* Anne is gevonden *
Ik durf af en toe Twitter niet meer te openen. Nog datzelfde weekend worden er vrouwen van hun fietsen en scooters getrapt. En er worden en drie dood gevonden. Vanaf 23, 12 en 6 jaar. Waarom dan? Zoals zoveel mensen begrijp ik er geen zak van. En ik word ook een tikje misselijk van de reactie’s die ik her en der lees.

Vrijdag

Ik krijg een uitnodiging van de juf van Pippa. Nu staat er dit in mijn agenda:

Puntjes op de i voor deze site.


Wil je de hele site bezoeken: M EcoDeck. Of als je nog een scheepsdekje nodig hebt. Hoeft niet per sé zo’n sloepje als hierboven te zijn hè.

‘s Middags ga ik samen met Pippa naar ballet. We kopen een kadootje voor het kinderfeestje van Noor. Pippa is haar lieve zelf vandaag. Die kleuterschool hakt er soms in hoor… Ze is boos en huilt om vrij veel dingen. Dat mag meestal best van mij.

Zaterdag
P is in Leuven met zijn vrienden. Dus wij doen een ontbijt zoals dames dat doen. Met thee. En een mooi gedekte tafel.

Daarna volgt een logistieke puzzel. Ik moet tompoucen ophalen voor het feestje van I. I wordt 40, maar haar man zit in Leuven. We hebben een surprise party geregeld. Ondertussen mag ik Noor droppen op een kinderfeestje, moet Pippa nog slapen en moet ik nog een hapje verzinnen (ja, zo op tijd was ik) voor het buffet wat we vanavond willen maken. Vervolgens moet I. uit de stad opgehaald worden.

Alles komt goed. Pippa maakt een iets korter slaapje dan ze wil (zo’n twee uur korter… ach, wat kan dat kind toch slapen zeg, ons marmotje noem ik haar vaak).

Noor heeft een supertof feestje met glittertattoo’s, een kleimasker en gelakte nagels.

Pippa toont zich een ware hondenheld zonder haar grote zus erbij (die als de dood is voor honden).

Zondag
Een hele luie zondag.

De vorige whereabouts lees je hier: #185

Deze week gepubliceerd:

De komende week op de agenda:

  • heel veel werk
  • start van de herfstvakantie (tips tips tips zijn welkom!)
Print Friendly, PDF & Email