Wil jij lekker eten in Amersfoort? Dan heb ik een paar topadresjes voor je. Van hippe koffiebar, tot ijssalons. Alles wat ik met mijn kleine sidekick heb getest was uitstekend en sommige nog beter dan dat! 

Hete Kolen


Absolute topper is Hete Kolen. In dit restaurant eet je bbq-gerechten en bijvoorbeeld ribs uit de Josper oven, die al vanaf ‘s middags lekker aan staat! In dit restaurant proef je de liefde voor mooie producten terug in de gerechten. Ik voelde me een echte Frank Underwood (zie House of Cards) toen ik mijn ribs kreeg. Om. Nom. Nom!
Adres: Krankeledenstraat 7

Corazon Coffee
Ik weet zeker dat wanneer ik terug ga naar Amersfoort met Noor, dat zij blindelings Corazon Coffee weet te vinden. Hoe kan het ook anders? De hele 1e verdieping is ingericht op kinderen. Er staan bergen speelgoed, wipstoeltjes, Ikea Antilope kinderstoelen etc. Ouders kunnen hier neerstrijken en via een katrolletje hun bestelling doorgeven aan de keuken. Lekker makkelijk! Buiten deze unieke feature kun je hier ook echt heel erg lekker ontbijten, brunchen, lunchen en borrelen. Open tot 18u00.
Adres: Krommestraat 18

Brood & Zoets

Heerlijke taartjes, muffins en koffie. Superknus en klein. Echt eventjes langs gaan!
Adres: Mooierstraat 3

IJssalon Mazolli

Wat ons betreft de beste ijssalon van de twee op de Langestraat.

Ik hoop dat ik dit artikel eens aan kan vullen ;-). Er zijn vast nog veel meer fijne adresjes in Amersfoort!

Print Friendly, PDF & Email