Ben jij op zoek naar een hotel wat geschikt is voor jouw gezin? Waar veel leuke ontdekkingen in de buurt zijn? Kindvriendelijk Bilderberg de Buunderkamp heeft alles wat je nodig hebt.

Waarom Bilderberg de Buunderkamp?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik op zoek naar een hotel waar ik met Pippa (4) terecht kon voor onze moeder-dochtertrip. Ik wilde in elk geval een bezoek brengen aan Ouwehands Dierenpark. Ik heb heel goede ervaringen met Bilderberg en al snel kwam ik op dit hotel uit, waar ik ook al eens, in een ver verleden, met P heb geslapen.

Locatie Bilderberg de Buunderkamp

Dit hotel is in het bos gelegen. Aan het einde van een oprijlaan, waaraan maar een handvol andere huizen liggen. Rust is dus absoluut gewaarborgd. Rondom Wolfheze is genoeg te beleven voor gezinnen.

Bijzonderheden faciliteiten

Dit hotel heeft een binnenzwembad! En alleen daarom vind ik het al een heel fijne keuze voor gezinnen. In het hotel is een restaurant voor fine dining, maar ook in de lounge kun je een heerlijke gerechten kunt bestellen. Voor kinderen is er speciaal menu (komkommer dip, cocktail met kip en ei, pannenkoek, spaghetti bolognese, maar ook een gebakken visje, kipfilet en naast ook vers fruit als dessert). En in het weekend, indien er genoeg kleine gasten zijn, is er een kinderbuffet.

Het is voor gezinnen natuurlijk heerlijk om lekker in het hotel te kunnen dineren. 

Daarnaast zijn de kamers echt lekker ruim en de bedden enorm fijn. Families huren twee kamers en hebben daarmee dus ook twee badkamers tot hun beschikking.

Kinderen worden enorm verwend met een goed gevulde goodiebag er is zelfs een aparte balie waar ze zelf kunnen inchecken.

Voor wie een aanrader?

De grote pluspunten van dit hotel:
+ ontzettend vriendelijk en gastvrij personeel
+ ruime kamers met fijne bedden
+ een zwembad
+ zeer rustige ligging
+ het heerlijke ontbijt

Dit hotel is een verscholen paradijsje voor gezinnen. Maar ook voor verwende fietsers, die na een dagje op de pedalen heerlijk genieten van een mooie maaltijd die met zorg is
bereid.

Ik betaalde…

Mijn deluxe kamer is te boeken vanaf EUR 99,- per nacht. Er is ook een prima ‘comfort kamer’ vanaf EUR 84,- per nacht. Voor gezinnen wordt voor EUR 70,- extra per nacht de deur naar naastgelegen junior suite (met nóg meer ruimte!) open gezet.

Het heerlijke hotel ontbijt zorgde ervoor dat ik eigenlijk helemaal nog niet weg wilde uit het hotel, maar voor ons stond Ouwehands Dierenpark op het programma. Ik wil iedereen dus aanraden minimaal 2, maar nog liever 3 nachten te reserveren met het gezin. Op die manier kun je optimaal van het hotel en de omgeving genieten.

Wat is er in de buurt nog meer te doen?

  • Ouwehands Dierenpark
  • Burger’s Zoo
  • shopstad Arnhem
  • wandelen bij de Uiterwaarden van Arnhem
  • openluchtmuseum Arnhem
  • park en kasteel Rosendael
  • de Hoge Veluwe
  • Kröller-Möllermuseum

Boeken doe je hier:

Boek jouw luxe weekend Bilderberg

Ons persoonlijke fotoalbum

 

Eerst speelden we prinses in Park Rosendael

Er is ook een kasteel

Op gezette dagen is er een prinsessenrondleiding. Je leert dat iets van het kasteel en hoe je prinses wordt, van een echte hofdame.

Even een rustmoment!

Oh heerlijk!

We eten zelden pannenkoeken, omdat grote zus Noor ze niet lust.

Zwembad!

Hotelontbijtjes. Ik ben er dol op.

Altijd heel veel verschillend en heerlijk brood bij Bilderberg

En ook nog pannenkoekjes bij het ontbijt.

Pippa vond het zo heerlijk slapen, dit bed met al die kussens.

Bilderberg de buunderkamp

Ik ook trouwens. En genoeg ruimte voor mij ook ‘s avonds. Ik heb eventjes lekker op het balkonnetje gezeten.

Er liggen ook nog gezellig boekjes klaar. Hoe leuk is dat?

kindvriendelijk bilderberg

Helaas al weer tijd om te gaan, maar gelukkig is er zoveel leuks te doen in de buurt.

Zoals Ouwehands Dierenpark. Een dikke aanrader vonden wij.

Zeker ook met wat minder weer, want heel avonturenland Ravotapia is overdekt.

 

Dit vind je misschien ook interessant:

* de overnachting en maaltijden werden ons aangeboden door Bilderberg de Buunderkamp. Welke ik bij deze nogmaals wil bedanken voor de gastvrijheid. Meningen en pret zijn helemaal van onszelf afkomstig *

Print Friendly, PDF & Email