De eerste keer dat we er arriveerden kregen we een vervelende boodschap. ‘We zijn vol.’ Pardon? Kan dat ook nog? Maar de kinderen kregen een vel met glitterstickers en daarmee maakten de medewerksters van Kids Wonderland zich direct populair. Wat attent om de teleurstelling van de kinderen op deze manier op vangen. Later die week keerden we terug voor een dagje fun, fun, fun!

Wat is er te doen in Kids Wonderland

Bij binnenkomst zie je nog niets. Eerst loop je een gang door waar je je spullen in een kluis kunt doen. Handig! Daarna loop je een enorme hal in, waarbij je niet weet waar je kijken moet. De gigantische speelboom met vlinders? Het prinsessenslot? Atlantis met zijn enorme speelvissen en octopus? Het piratenschip? Of misschien toch eerst trampoline springen in de trampoline tempel? Kortom,… genoeg te ontdekken en voor elk kind iets leuks te spelen. Ook voor de hele kleintjes.

Daarbij is er buiten een enorme speelplaats buiten. 

Op de tafeltjes zie je al direct dat het hier druk gaat zijn vandaag Bijna alle tafels zijn gedekt en gereserveerd voor een jarige. Jarigen worden hier dan ook helemaal in het zonnetje gezet. Zo is er ‘s middags bijvoorbeeld een schattenjacht met alle jarigen en hun vriendjes.

Lunchfaciliteiten

Patatjes, een echt vers gebakken pannenkoek en ook wat gezondere keuzes. De koffie is ook prima. We hebben er heerlij gezeten en gegeten.

Voor kinderen van welke leeftijd is dit leuk?

Tot een jaar of twaalf. Daarna kunnen grotere kinderen ook nog aardig spelen met jongere broertjes of zusjes.

Combineren met een bezoek aan…

Als je in Brabant verblijft kun je dit uitstapje combineren met wandelingen in de natuur en een bezoek aan het Brabants Museum in Tilburg. Of een bezoek aan Breda. Mogelijkheden genoeg. In Kids Wonderland kun je je prima een hele dag vermaken. Ik zou er niet zo snel voor kiezen dit nog te combineren met een andere attractie of uitstapje.

Praktische informatie

Tarieven:
Tot 1 jaar: GRATIS
1 t/m 4 jaar: € 8,00
5 jaar en ouder: € 9,00
Begeleiders € 3,00
Parkeren: €2,00

Website: Kids Wonderland

Adres: Molenschotsebaan 21, Molenschot

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten (muv de schoolvakantie regio zuid)
Woensdag tot en met zondag 10:00 – 19:00

TIP: Ga vroeg heen of reserveer een plekje, het kan er druk zijn, maar oogt niet te druk indien vol!

Ons bezoek duurde: 7 uur

Wandernan’s fotoboek

|

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen:

 

Print Friendly, PDF & Email