Huisjes op Landal Twenhaarsveld - Wandernan

Huisjes op Landal Twenhaarsveld

In de meivakantie waren wij op vakantie naar bungalowpark Landal Twenhaarsveld. We hebben er een heerlijke week gehad! Waarom Landal Twenhaarsveld?

Locatie Landal Twenhaarsveld

Ons huisje, nummer 351, was gelegen aan de buitenrand van het park. Het loopje naar het parkcentrum was tussen de vijf en tien minuten. Alle wegen op het park liggen kriskras door elkaar, dat heeft als nadeel dat het even zoeken is naar de makkelijkste manier om in het centrum te komen.

+ en –

+ ruime slaapkamers
+ fietsenschuurtje
+ twee toiletten
+ ruime tuin
+ vrijstaand
+ veel privacy

– geen tweepersoonsbed
– geen fijne bank (klein en vooral rechtop zitten)
– de inrichting is in zijn geheel gedateerd

Tips voor reservering

Boek met voorkeur! Op de site kun je uitstekend zien welke huisjes nog beschikbaar zijn. Aan de noordwestkant van het park loopt een spoor, welke vrij bereikbaar is vanaf het park. Natuurlijk kun je je kinderen uitleggen dat dat niet de beste speelplaats is, maar mocht je dit vervelend vinden, let er dan even op bij reservering.

Tuin

De beste stek…

Tijdens mijn bezoek ga ik altijd op zoek naar de beste stek. Wat mij persoonlijk het allerleukst lijkt als ik nog eens terug ga, is kinderbungalow 405 of 410.
Deze mooie bungalows liggen rondom een groot speelplein, waaraan meerdere kinderbungalows liggen. De hele dag zijn hier dus plenty vriendjes en vriendinnetjes te vinden voor jouw kids.

Dit park is ook erg vriendelijk voor hondenbaasjes, huisjes 6B3 zijn speciaal ‘dogfriendly’, vaak met een omheining. Vanaf het park kun je prachtige wandelingen door de omgeving maken.

Kies je voor Twenhaarsveld om door de omgeving te fietsen en de rust? Reserveer dan een huisje aan de zuid- of noordoostzijde, vanaf hier heb je vrij uitzicht over de velden!

Wat is er te doen in de buurt?

We zijn meerdere keren in de omgeving op vakantie geweest. Een greep uit de mogelijkheden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *