Huisje huren met jacuzzi - Wandernan

Huisje huren met jacuzzi

Ach, wat hebben we genoten van ons huisje met de meeste geweldige badkamer balzaal ooit. Met Sonos geluidsinstallatie wakker worden onder een regendouche met sunshower. Wow.

Waarom dit huisje op Landal de Hellendoornse berg?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik op zoek naar een fijn huisje. We gingen immers in de vermoedelijk koude voorjaarsvakantie. Dan wil je ook lekker thuiskomen. In de zomer maakt het mij gewoon minder uit hoeveel ruimte er is en wat de faciliteiten in een huisje zijn. Ik zag die badkamer en was helemaal om.

Locatie

Landal de Hellendoornse Berg ligt ten noorden van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Met de auto ben je er met vijf minuten.

Bijzonderheden faciliteiten

Een huisje huren met jacuzzi was geen vereiste. Wat ik wel lekker vond was een ruime badkamer. Deze was veel ruimer dan ik me had kunnen bedenken. Er is een dubbele stortdouche met sunshower. Lekker bijkleuren (en extra warmte) terwijl je doucht. Uit de boxen kwam onze eigen muziek. In de hoek stond een enorme tweepersoons jacuzzi. En er was een sauna aanwezig. Dubbele wastafel. Een berg handdoeken (inclusief bij zo’n luxe huisje) en opgemaakte bedden bij aankomst.
Daarnaast is er op de TV Netflix en zijn er in de woonkamer en de badkamer Sonos boxen. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed. Superfijn!

Op het terras was een loungeset en ligstoelen. Bovendien kun je ook je wasje nog even doen.

Het park heeft een zwembad, klein maar fijn, met afgezet peuterbad, speelzolder, twee speeltuinen en een animatieclubje. Daarnaast is er een snackbar en een restaurant en minigolf.

Voor wie een aanrader?

Wil je echt even lekker relaxen, dan is dit huisje, zeker in de winter (vind ik) een aanrader. Helemaal niet duur in de voorjaarsvakantie (zeker niet voor wat je er voor krijgt!) en het ligt in een prachtige omgeving. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar accommodatie belangrijk vindt in de vakantie.

Ik betaalde…

EUR 488,- voor een week, type 4EL. Inclusief opgemaakte bedden en een stapel handdoeken. Er zijn in dit huisje vier bedden.

Wat is er in de buurt nog meer te doen?

Boeken doe je hier:

Boek ook een huisje met jacuzzi

Wandernan’s fotoalbum

huisje met jacuzzi
Ons huisje naast de parkingang
Landal Hellendoornse berg
Sfeervolle inrichting
Hallo Sonos en Netflix
Huisje met jacuzzi
Lekker ruim
Van alle gemakken voorzien
Zelfs het licht in de badkamer is te regelen. De kids wilden vooral discolicht.
In de ouderslaapkamer
Binnenspeelplaats

Dit vind je misschien ook interessant

Er zijn 2 reactie's

  1. Kasteel Nijenhuis in Wijhe. Mooie beeldentuin en kasteel om te bezoeken. Gratis met Museumkaart en VriendenLoterij..
    Ook voor kinderen leuk om te kijken. Ruim opgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *